«Οι Ιταλοί φλερτάρουν περισσότερο από τους Έλληνες»

17:39 29/2/2012 - Πηγή: Myself

«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετέχω στο “Ballando con le Stelle” όπως λέγεται και στα ιταλικά το σόου. Στην αρχή αισθανόμουν λίγο μουδιασμένη που ήμουν εκεί, αλλά σιγά - σιγά αυτό το μούδιασμα έφυγε και εμφανίστηκε το μικρόβιο του ανταγωνισμού. Είμαι περίεργη να δω μέχρι πού θα φτάσω και δεν σας κρύβω ότι επιθυμώ να πάω στον τελικό.» αναφέρει για τη συμμετοχή της στο φιλανθρωπικό σόου χορού η Ρία Αντωνίου.

Η Ρία φωτογραφήθηκε αποκλειστικά για το HELLO! στη Ρώμη και πιο συγκεκριμένα στο ατελιέ του κριτή του παιχνιδιού, Γκιγιέρμο Μαριότο, ο οποίος είναι σχεδιαστής και κρύβεται πίσω από τον Οίκο Gatinoni και εδώ και πολλά χρόνια ντύνει τηλεοπτικούς αστέρες και αρκετά μέλη βασιλικών οικογενειών. Για τη στήριξη του ιταλικού τηλεοπτικού κοινού αναφέρει: «Με χαροποιεί πολύ η στήριξη του κόσμου γι’ αυτό και κάθε εβδομάδα προσπαθώ να γίνομαι καλύτερη. Προσωπικά δεν δίνω τόση σημασία στο τι λένε οι επαγγελματίες της τηλεόρασης και οι χορευτές, αλλά στη γνώμη του απλού κόσμου. Νομίζω ότι το κοινό με στηρίζει επειδή με συμπαθούν και τους αρέσει ο τρόπος που χορεύω αλλά και το πώς αντιμετωπίζω τα επιθετικά σχόλια της κριτικής επιτροπής.»

Το φλερτ των Ιταλών δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί: «Οι Ιταλοί φλερτάρουν περισσότερο, θαυμάζουν το γυναικείο φύλο και αυτό είναι κάτι που το επιδεικνύουν με κάθε ευκαιρία και πάντα με πολύ ευγενικό τρόπο. Ειδικά εμάς τις Ελληνίδες απ’ ό,τι μου λένε μας έχουν σε μεγάλη εκτίμηση. Οι Ιταλοί αντιμετωπίζουν τις γυναίκες με λατρεία και κάνουν σαν μικρά παιδιά. Μάλιστα είναι αμήχανοι όταν είναι μπροστά σε κάποια που τους αρέσει.» αναφέρει η Ρία Αντωνίου ενώ διαψεύδει τις φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Βιέρι. 

 

Ρία ΑντωνίουDancing with the starsBallando con le StelleΗ Ρία Αντωνίου φωτογραφίζεται στη Ρώμη αποκλειστικά για το περιοδικό «HELLO!» και μιλάει για την πορεία της στο ιταλικό «Dancing with the Stars».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!nonoΡία Αντωνίου
Keywords
Τυχαία Θέματα