Το iPhone σας είναι έτοιμο για κάτι πιο pop

Η Apple παρουσιάζει μια νέα σειρά με θήκες για iPhone και iPad, με τα χαρακτηριστικά κι αγαπημένα ποπ σχέδια του Keith Haring.

Για όσους το όνομα Keith Haring

δεν λέει και πολλά, να σας πούμε πως πρόκειται για τον Νεοϋρκέζο superstar της pop art, του οποίου τα πολύχρωμα, έντονα σκίτσα με την graffiti αισθητική περιείχαν καλλιτεχνικές ανησυχίες για τα δύο φύλα, την σεξουαλικότητα και την πολιτική.

Αν λοιπόν θέλετε να έχετε ένα ξεχωριστό iPhone ή iPad, τα οποία θα είναι μια δήλωση ανεξαρτησίας και ιδιαιτερότητας από μόνα τους, μία από τις θήκες του θρυλικού Keith Haring είναι ότι ακριβώς χρειάζεστε. Μπορείτε να βρείτε δουλειές του Keith Haring όπου κι αν κοιτάξετε, από τις καμπάνιες του Tommy Hilfiger και του Paul Smith μέχρι το σακάκι που φόρεσε ο Justin Bieber στα MTV Europe Music Awards φέτος, και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Η συγκεκριμένη συλλογή αποτελείται από δυναμικά κινούμενα σχέδια πάνω θήκες για iPhone και iPad και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο διάσημα σχέδια που άφησε πίσω του ο Haring, όπως τα Chaos, People, All Star κ.α.

Μπορείτε να διαλέξετε και να παραγγείλετε τη δική σας θήκη διά χειρός του μεγάλου pop-ειδώλου, από εδώ.

 

Keywords
Τυχαία Θέματα