«Μένω με τους γονείς μου για οικονομικούς λόγους»

13:30 10/4/2012 - Πηγή: Myself

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν σήμερα (10/04) ο Τόμας Πρωτόπαπας. Ο παρουσιαστής και ηθοποιός μίλησε τόσο για την καταγωγή του από Ελλάδα και Αγγλία όσο και για την ταραχώδη εφηβεία του διευκρινίζοντας πως τα όσα έχουν γραφτεί περί προβλήματος αλκοολισμού στο παρελθόν ήταν παράφραση των όσων είχε πει. Ο Τόμας Πρωτόπαπας

δήλωσε χαρακτηριστικά: « Δεν είχα πρόβλημα αλκοολισμού αλλά όπως όλοι οι έφηβοι είχα πρόβλημα αυτοπεποίθησης. Πίνοντας ένοιωθα πως μεγάλωνε η αυτοπεποίθησή μου. Μπήκα σε αυτό το τρυπάκι το χαζό. Σταμάτησα το ποτό όταν μία μέρα ένοιωσα να λυπάμαι τον εαυτό μου. Ανακάλυψα ότι φοβόμουν να μιλήσω σε μία κοπέλα χωρίς να έχω πιεί.» 

Η ενασχόλησή του με τον αθλητισμό αλλά και η απέχθειά του για οποιασδήποτε μορφής εθισμού ήταν εκείνα που τον κράτησαν μακριά από τα ναρκωτικά τη στιγμή που ορισμένοι φίλοι του έκαναν χρήση. 

Ο ηθοποιός από τους «Βασιλιάδες» μίλησε και για τους συνεργάτες του από το σίριαλ ευχαριστώντας μέσα από τη συνέντευξή του την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση οι οποίοι του συμπεριφέρθηκαν σαν να είναι αληθινοί γονείς του στηρίζοντάς τον και αντιμετωπίζοντας με επιείκεια τα λάθη της απειρίας του. 

Ακόμα ο Τόμας Πρωτόπαπας αποκάλυψε πως έχει μετακομίσει και πλέον μένει με τους γονείς του για οικονομικούς λόγους. 

Τόμας ΠρωτόπαπαςΦαίη ΣκορδάΓιώργος ΛιάγκαςΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΒασιλιάδεςΟ Τόμας Πρωτόπαπας μίλησε στη Φαίη Σκορδά και στο Γιώργο Λιάγκα για όλα!CelebrityyesnoΕύη ΒαλήyesnoΤόμας Πρωτόπαπας
Keywords
Τυχαία Θέματα