«Κυνηγάω τους έρωτες σαν τρελός»

12:59 23/12/2011 - Πηγή: Myself

Λίγοι γνωρίζουν ότι ο ταλαντούχος ηθοποιός γεννήθηκε στην Αγγλία και μάλιστα στο Μάντσεστερ. Η μητέρα του είναι Αγγλίδα και ο πατέρας του Πειραιώτης και ήρθε στην Ελλάδα στην ηλικία των τεσσάρων ετών. Ο Πυγμαλίων επέστρεψε στην Αγγλία όταν έκλεισε τα 18 και αποκαλύπτει: «Στα 18 μου, επέστρεψα στην Αγγλία, κάθησα ένα χρόνο και δούλεψα στα ΜcDonald’s. Η γιαγιά μου διάβασε μια αγγελία στην εφημερίδα στην οποία ζητούσαν άτομα για μια θεατρική παράσταση και με προέτρεψε να πάω στην οντισιόν. Με πήραν χωρίς να έχω άδεια ασκήσεως

επαγγέλματος και χωρίς να μιλάω καλά τη γλώσσα. Μάλιστα, μου έκοβαν μισθό ηλεκτρολόγου. Στάθηκα πολύ τυχερός.»

Μιλώντας για τις οικονομικά δύσκολες στιγμές που πέρασε στη ζωή του ο ηθοποιός αναφέρει: «Ζήτημα να είχα ένα ζευγάρι αθλητικά, που μου το έκανε δώρο η γιαγιά μου από τη χριστουγεννιάτικη σύνταξή της.» και αποκαλύπτει πως έχει κάνει αρκετές δουλειές στη ζωή του για να ζήσει: «Έχω δουλέψει ως πλασιέ για την ανθοκομική έκθεση Κηφισιάς, σε σουβλατζίδικο, σε βενζινάδικο, ως βοηθός μπογιατζή...»

Η δημοσιότητα που απέκτησε μέσα από την τηλεόραση τον έκανε να κλειστεί στον εαυτό του και ο Πυγμαλίων εξομολογείται: «Κλείστηκα στον εαυτό μου. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί τρία χρόνια νωρίτερα πήγαινα σε ένα μπαρ και δεν με κοιτούσε κανείς και μετά έμπαινα και με κοιτούσαν όλοι. Δεν περνούσα καλά. Αισθανόμουν ότι κρίνομαι από όλους και αυτό μέσα μου με κατέστρεφε.»

Νέος άνθρωπος με άποψη την οποία δεν διστάζει να εκφράσει ο ηθοποιός αναφέρει για την ομοφυλοφυλία: «Η ομοφυλοφιλία υπάρχει εκατομμύρια χρόνια. Πιστεύω ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει τις επιλογές του και να αισθάνεται άνετα με αυτό που είναι. Μισώ το ρατσισμό. Θα έπρεπε όλοι, και οι στρέιτ και οι γκέι και οι λεσβίες, να είναι ελεύθεροι να εκφράζουν τον έρωτά τους και αυτό που κρύβει η ψυχή τους.»

Φέρνοντας στη μνήμη του τις δυσκολότερες στιγμές της ζωής του ο ηθοποιός λέει: «Ήταν όταν πήγα φαντάρος. Πιέστηκα γιατί δεν ήταν επιλογή μου. Έμαθα μετά το κόστος. Όμως, το μεγαλύτερο σοκ ήταν όταν έχασα τον καλύτερό μου φίλο.» ενώ αποκαλύπτει επίσης πως κυνηγάει τους έρωτες σαν τρελός!

 

Πυγμαλίων Δαδακαρίδηςδηλώσεις διασήμωνΟ Πυγμαλίων Δαδακαρίδης εξομολογείται ιστορίες από τα άγνωστα παιδικά του χρόνια αλλά και την άποψή του για τον έρωτα στο «ΕΓΩ!Weekly».CelebrityyesnoyesnoΠυγμαλίων Δαδακαρίδης
Keywords
Τυχαία Θέματα