«Έχουμε χρεοκοπήσει ήδη»

00:53 23/12/2011 - Πηγή: Myself

Ο Κώστας Κόκλας πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του Megaμε τίτλο «Βασιλιάδες» (η οποία κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 08/01) μαζί με τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Βασιλική Ανδρίτσου και τη Ζέτα Δούκα και αναφέρει στη συνέντευξή του: «Μπορώ να σας πω ότι αυτή η δουλειά, αν και καθημερινή, είναι πιο ποιοτική από άλλες, όταν είχαμε στη διάθεσή μας πέντε ημέρες για να γυρίσουμε ένα επεισόδιο. Έχουμε γυρίσει ήδη 100 επεισόδια και, μέχρι την άνοιξη, θα έχουμε γυρίσει άλλα τόσα.»

Ο ηθοποιός έχει δηλώσει

πως θα έπαιζε σε τούρκικη σειρά και υπερασπιζόμενος τη δήλωσή του λέει: «Η δουλειά είναι δουλειά» ενώ θεωρεί πως πρόκειται για πολύ ωραίες δουλειές με καλά σενάρια, καλούς ηθοποιούς και ωραία φωτογραφία.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα ο Κώστας Κόκλας αναφέρει: «Έχουμε χρεοκοπήσει ήδη. Μας λείπει η επανάσταση, η ανάκτηση της ελπίδας.» ενώ για το «μαζί τα φάγαμε» του Θεόδωρου Πάγκαλου λέει: «Τα έφαγε μαζί με αυτούς που τον ψήφιζαν και τους διόριζε. Όχι με κάποιον που ξυπνάει το πρωί για να δουλέψει οκτάωρο για να ταΐσει την οικογένειά του.»

Μιλώντας για το γάμο του ο ηθοποιός συμβουλεύει πως μία σχέση απαιτεί καθημερινή προσπάθεια και λέει χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είσαι ειλικρινής, προστατευτικός και να αφιερώνεις ποιοτικό χρόνο στη σχέση σου. Η λέξη κλειδί είναι η “κατανόηση”. Να καταλαβαίνεις τις απαιτήσεις της δουλειάς του ή της συντρόφου σου, για παράδειγμα.»

Η μεγάλη αγάπη του Κώστα Κόκλα είναι ο… Ολυμπιακός και εξομολογείται: «Αυτή η αγάπη ξεκίνησε από τα παιδικά μου χρόνια. Θυμάμαι ότι, με τους φίλους μου, ταξιδεύαμε από τη Ζάκυνθο στην Αθήνα για να δούμε την ομάδα. Νομίζω ότι οι Ολυμπιακοί είναι πιο παθιασμένοι με την ομάδα τους. Είναι του φιλότιμου και της παλικαριάς, σε αντίθεση με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, που είναι πιο αστικό κοινό.»

Κώστας Κόκλαςδηλώσεις διασήμωνMegaΒασιλιάδεςΟ Κώστας Κόκλας μιλάει στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» για τη νέα καθημερινή σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί αλλά και το ποδόσφαιρο!CelebrityyesnoyesnoΚώστας Κόκλας
Keywords
Τυχαία Θέματα