«Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα»

15:45 12/3/2012 - Πηγή: Myself

 

Καλεσμένος του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά ήταν σήμερα (12/03) ο Γιάννης Κότσιρας. Ο καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του: «Ήμουν ένας κανονικός άνθρωπος. Δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Η ζωή μου άλλαξε μέσα σε μια εβδομάδα. Φυσικά και η επιτυχία είναι χαρά αλλά ανατρέπεται η καθημερινότητα σου. Το όνειρο μου ήταν να γίνω μουσικός και να έχω ανταπόκριση και ανταπόκριση δεν είναι να βγαίνεις στην τηλεόραση. Ανταπόκριση σημαίνει, να αναγνωρίζει ο κόσμος τα τραγούδια σου, να τα βάζει στο σπίτι του

και να ταυτίζεται με αυτά.» 

Όσο για τους «ποιοτικούς» καλλιτέχνες τις εποχής αναφέρει: «Για μένα ποιοτικό τραγούδι είναι αυτό που κρατάει στα χρόνια. Αυτοί που πουλάνε στην Ελλάδα, είναι αυτοί που κάνουν καλή μουσική ασχέτως του είδους τους. Ο Σάκης Ρουβάς στο είδος του είναι μοναδικός, είναι μια ειδική περίπτωση.» 

Σχετικά με το εάν κάνει σχέδια για την απόκτηση ενός παιδιού και την κατάσταση της χωράς μας εξήγησε: «Δε νομίζω ότι η κοινωνία που ζούμε είναι η καταλληλότερη για να κάνω παιδί. Ζούμε σε μια κοινωνία που δε ξέρουμε αν θα υπάρξει αύριο. Πρέπει να παλέψουμε όλοι ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Είμαι θυμωμένος με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας. Όταν συνειδητοποιείς μετά από χρόνια ότι όλο αυτό ήταν ένα τεράστιο ψέμα και μια προδιαγεγραμμένη κοροϊδία δεν μπορείς να μη θυμώσεις.» 

Σχετικά με την συναυλία του Γιώργου Νταλάρα δήλωσε: «Ο κόσμος είναι πολύ θυμωμένος. Τα δημόσια πρόσωπα είναι κόκκινο πανί. Ό, τι καλό προσπαθήσεις να κάνεις ο κόσμος το αντιλαμβάνεται σαν κοροϊδία.. Δε μου άρεσε αυτό που είδα αλλά από την άλλη το κατάλαβα. Όσο το συζητάμε θα χειροτερεύει.» Ο Γιάννης Κότσιρας υποστήριξε μάλιστα πως δεν έβγαλε πότε του φοβερά χρήματα όμως ξέφυγε για μια περίοδο της ζωής του όπως και πολλοί καλλιτέχνες. Μίλησε για την καινούρια του δουλεία και την ερμηνεία των τραγουδιών από τη Σμύρνη δηλώνοντας πως νοιώθει περήφανος. 

 

 

Γιάννης ΚότσιραςΠρωινό mouδηλώσεις διασήμωνΚαλεσμένος στη εκπομπή «Πρωινό mou» ήταν το πρωί της Δευτέρας ο Γιάννης Κότσιρας ο οποίος μίλησε για την καριέρα του αλλά και για τα γεγονότα στις συναυλίες του Γιώργου Νταλάρα.CelebrityyesnoΣίσσυ ΣιδηροπούλουyesnoΓιάννης Κότσιρας
Keywords
Τυχαία Θέματα