«Πιστεύουμε ότι θα πουλήσει το τραγούδι»

00:14 11/3/2012 - Πηγή: Myself

Το γκρουπ «Velvet Fire» εμφανίστηκε επισήμως πέρυσι στην ελληνική δισκογραφία και φέτος κυνηγάει το όνειρο της Eurovision με το τραγούδι «No parking». O George Alex και η May Sokolai δηλώνουν πάρα πολύ χαρούμενοι και πραγματικά ανυπομονούν για τη βραδιά. 

Οι ίδιοι μιλώντας για τον ήχο και το στιλ τους αναφέρουν: «Είμαστε λίγο πιο εναλλακτικοί από τις υπόλοιπες συμμετοχές. Πουλάει αυτό το είδος τελευταία, ακόμα και στην Ελλάδα. Δεν θα μπορούσαμε να

κάνουμε και κάτι διαφορετικό, όμως. Εμείς αυτό είμαστε.» 

Οι «Velvet Fire» εξηγούν στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly» και το λόγο για τον οποίο δεν χρησιμοποίησαν ελληνικό στίχο: «Γιατί το τραγούδι θα πρέπει να «μιλήσει» στα αυτιά των Ευρωπαίων.»

Τέλος, το γκουπ δεν διστάζει να εξηγήσει το λόγο για τον οποίο θεωρούν ότι πρέπει να τους ψηφίσει το κοινό: «Γιατί είμαστε διαφορετικοί. Είναι λίγο ροκ η νότα στη Eurovision φέτος και πιστεύουμε ότι θα πουλήσει το τραγούδι.»

 

Velvet FireeurovisionΝo parkingO George Alex και η May Sokolai είναι οι «Velvet Fire» και συμμετέχουν στον ελληνικό τελικό της Eurovision με το τραγούδι «Νo parking».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklynoyesVelvet Fire
Keywords
Τυχαία Θέματα