«Η δύσκολη περίοδος συνεχίζεται έως το Μάρτιο 2012»

00:02 26/12/2011 - Πηγή: Myself

Η Άση Μπήλιου μιλάει αποκλειστικά στο περιοδικό «Τηλεκοντρόλ» κάνοντας τις δικές της προβλέψεις για τη νέα χρονιά αλλά και έναν απολογισμό της χρονιάς που φεύγει.

Μιλώντας για την αλλαγή ώρας της εκπομπής «Ελένη» η αστρολόγος αποκαλύπτει πως τρόμαξε αρκετά: «Ναι, με τρόμαξε η αλλαγή. Χωρίς να το θέλεις, πάντα επηρεάζεσαι απ’ αυτά που γράφονται σε περιοδικά και blogs.

Για μένα ήταν άγνωστη αυτή η ώρα και σκεφτόμουν ότι τα ζώδια ίσως να μην είναι πλέον... δυνατό χαρτί το μεσημέρι, δεδομένου ότι θα έχουν ήδη ακουστεί. Σκέψου πόσο περίεργα ένιωθα που πήγα στην Ελένη και της είπα ότι αν νιώθει ότι δεν… κολλάει η ενότητα των ζωδίων στην εκπομπή, δεν υπάρχει πρόβλημα. Ευτυχώς, αποδείχτηκε ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.»

Η Άση Μπήλιου εξηγεί επίσης με ποιο τρόπο μπορεί να λειτουργήσει η αστρολογία: «Η αστρολογία είναι ένας οδηγός που μπορεί να σε βοηθήσει στο σωστό timing. Να ξέρεις πότε θα κάνεις κάτι και αν οι συνθήκες το βοηθούν. Αν πρέπει να πάρεις σημαντικές αποφάσεις ή να τις αφήσεις για αργότερα.»

Μπορεί να συμβαίνουν πολλά όμως όπως αποκαλύπτει η αστρολόγος υπάρχουν και ζώδια τα οποία θα ευνοηθούν: «Μπορεί οι συνθήκες να είναι κακές, αλλά κάποιοι να ευνοούνται στο προσωπικό ωροσκόπιό τους. Μπορεί η γενικότερη κρίση να αφυπνίσει κάποιους και απ’ την αδράνεια να κάνουν πράγματα και να ανακαλύψουν θησαυρούς. Οι αλλαγές για κάποιο λόγο γίνονται και κατά την προσωπική μου εκτίμηση μπορεί να είναι για καλό. Τα ζώδια που θα ευνοηθούν είναι ο Ταύρος και ο Σκορπιός μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί και πέρα οι Δίδυμοι και οι Τοξότες.»

Σύμφωνα με τις προβλέψεις που κάνει η Άση Μπήλιου: «Απ’ το καλοκαίρι του 2013 και ύστερα σιγά σιγά θα δούμε σημάδια βελτίωσης. Σίγουρα το δεύτερο μισό της δεκαετίας δεν θα θυμίζει σε τίποτα το πρώτο μισό. Το 2012 μέχρι την άνοιξη είναι σίγουρα η συνέχεια του ’11 και θεωρώ ότι μέχρι το Μάρτιο είναι το πιο δύσκολο κομμάτι. Σταδιακά απ’ το καλοκαίρι και ύστερα, χωρίς να περιμένω κάποιο θαύμα, θα δούμε μια σχετικά καλύτερη κατάσταση. Όμως, την έξοδο απ’ το τούνελ δεν θα αρχίσουμε να τη βλέπουμε πριν περάσουν δύο χρόνια.»

 

Άση Μπήλιουδηλώσεις διασήμωνΕλένηΤηλεκοντρόλΗ αστρολόγος Άση Μπήλιου αποκαλύπτει όλα όσα θα ζήσουμε τη νέα χρονιά.Celebrityyesnoyesno
Keywords
Τυχαία Θέματα