«Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας»

15:40 26/1/2012 - Πηγή: Myself

Ο Βασίλης Λέκκας σε μία μοναδική συνέντευξη αποκαλύπτει την άγνωστη ζωή του αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly». Ο ερμηνευτής παράλληλα σχολιάζει την κοινωνικοπολιτική κατάσταση της χώρας αλλά κάνει και τις δικές του προβλέψεις για το μέλλον: «Δεν σας κρύβω ότι περίμενα αυτές τις εξελίξεις. Θα έρθουν ακόμα πιο δύσκολες μέρες. Πρέπει να αντισταθούμε και να συσπειρωθούμε! Αυτό που ζούμε είναι ακήρυκτος πόλεμος. Ίσως να χρησιμοποιηθούν και όπλα αργότερα.»

Αναφερόμενος στην οικογένειά του ο Βασίλης Λέκκας αποκαλύπτει: «Προέρχομαι από εργατο-αγροτική οικογένεια. Ο πατέρας μου δούλευε στις

οικοδομές. Δεν έλειψε ποτέ στη ζωή του από το μεροκάματο. Αυτό του το χρεώνουν οι σημερινοί πολιτικοί. Του μείωσαν τη σύνταξη σε τέτοιο βαθμό ώστε να ντρέπεται που δεν έχει να πάρει ένα δώρο στα εγγόνια του. Καταλαβαίνεις; Εγώ αυτούς τους κοπρίτες θέλω να τους πιάσω από το αυτί και να τους το κολλήσω στο πάτωμα. Αυτοί είναι η αιτία που σήμερα υπάρχουν χιλιάδες άστεγοι.» Ο ερμηνευτής όμως ενημερώνει και για τη δράση που πρόκειται να ακολουθήσει: «Γι’ αυτό και έχω ευαισθητοποιηθεί, με την οργάνωση “Κλίμακα”, και θα κάνω μια σειρά συναυλιών μέρος των εσόδων από τις οποίες θα πάνε εκεί. Οι άνθρωποι είναι άστεγοι και παρόλ’ αυτά παραμένουν αξιοπρεπέστατοι. Δεν ζητούν κάτι. Υποκλίνομαι στη στάση τους και, ανιδιοτελώς, όσο μπορώ, θα βοηθήσω.»

Ο Βασίλης Λέκκας στη συνέντευξή του τονίζει και τη σημαντική επιρροή της γυναίκας του στην προσωπική του εξέλιξη χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του πριν τη γνωριμία τους ως αυτοκαταστροφικό. Ο ερμηνευτής πραδέχεται επίσης πως έφτασε ακόμα και στην αυτοκτονία: «Μέσα σε εκείνη τη σκοτεινή δεκαετία, που ζούσα αυτό που ζούσα. Λίγο μετά το ’90. Είχα φτάσει σε ένα σημείο που ήταν αδιέξοδο για μένα. Προσπάθησα να αυτοκτονήσω, αλλά δεν ήταν να γίνει. Έφτασα στο τέλος και ξέφυγα. Έκανα απόπειρα αυτοκτονίας με τη μοτοσικλέτα. Τελικά, τραυματίστηκα.»

 

Βασίλης Λέκκαςδηλώσεις διασήμωνΕΓΩ!WeeklyΒασίλης Λέκκας μιλάει πρώτη φορά ανοιχτά για την άγνωστη ζωή του αποκλειστικά στο περιοδικό «ΕΓΩ!Weekly»! CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό ΕΓΩ!WeeklynonoΒασίλης Λέκκας
Keywords
Τυχαία Θέματα