«Δεν είμαι γεννημένη μάνα»

13:54 26/1/2012 - Πηγή: Myself

Αυτή την εποχή στον πολυχώρο «Αγγέλων Βήμα» ξαναζεί μια θρυλική ρεμπέτισσα που ίσως να μην κατέκτησε τη θέση που της άξιζε στη μουσική μας συνείδηση. Η Κωνσταντίνα Μιχαήλ υποδύεται τη Σεβαστή Παπαδοπούλου, την μετονομαζόμενη σε Σεβάς Χανούμ. Η θρυλική ρεμπέτισσα που έζησε ανένταχτη, παθιασμένη, ερωτεύτηκε τον Στέλιο Καζαντζίδη, αλλά και έκανε το χασίς και το όπιο τους καλύτερούς της «φίλους». Μιλώντας για το ρόλο της στο περιοδικό «HELLO!» η ηθοποιός αποκαλύπτει: «Ήθελα να υποδυθώ μια λαϊκή τραγουδίστρια της εποχής, στα ζόρικα χρόνια μετά τον πόλεμο και την απελευθέρωση. Όταν το λαϊκό τραγούδι

έσωσε την κατάσταση και οι ήρωές του έδιναν ελπίδα και χαρά. Ήταν όλα πολύ έντονα τότε. Αγαπούσαν και ερωτεύονταν στο απόλυτο. Ήθελα, λοιπόν, μια ηρωίδα που να έχει την τραγικότητα και τη δραματικότητα του καλλιτέχνη της εποχής. Η Σεβαστή Παπαδοπούλου έζησε μεγάλες δόξες, αλλά η μοίρα του καλλιτέχνη καμιά φορά τον οδηγεί σε άδοξο τέλος. Ήταν θρύλος, αλλά ο κόσμος την ξέχασε γιατί δεν φωνογράφησε.»

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα η Κωνσταντίνα Μιχαήλ απείχε από τη δημοσιότητα και εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στη συγκεκριμένη απόφαση: «Κατάλαβα πολύ γρήγορα ότι θα καώ. Έπρεπε ή να αλλάξω ή να κάνω παύση. Άρχισα να ψάχνω θεατρικές δουλειές άλλου τύπου, άλλης απαίτησης. Έκανα εύπεπτα πράγματα για όλη την οικογένεια στην τηλεόραση και ήθελα να δοκιμάσω διαφορετικά πράγματα. Αν συνέχιζα να κάνω τα ίδια, δεν θα μου ζητούσαν ποτέ πια κάτι άλλο.» 

Η ηθοποιός όμως δηλώνει πως έχει ξορκίσει την εποχή του «Λαβ Σόρρυ» χαρακτηρίζοντάς την και η ίδια «καλτ» ενώ δεν διστάζει να πει τη γνώμη της και για τη γυμνή φωτογράφησή της στο «Playboy»: «Την έκανα με άνεση. Ίσως και να ήθελα να ανατρέψω την “ξενέρωτη Λίλη”. Ηθοποιός σημαίνει στάση ζωής. Δεν έχω πρόβλημα με το γυμνό μου σώμα, με το ότι σπούδασα Θεολογία, με το ότι είμαι ακόμη με τους γονείς μου. Δεν το κάνω επειδή με βλέπετε εσείς, αλλά επειδή είναι η άποψή μου.» 

Η ηθοποιός δηλώνει επίσης πως θα παντρευτεί προς το τέλος της ζωής της ενώ αποκαλύπτει πως δεν μπορεί να αντιμετωπίσει με την ίδια ελαφρότητα τη μητρότητα: «Δεν είμαι γεννημένη μάνα. Το αισθανόμουν, το ένιωθα από μικρή. Δεν είμαστε όλοι για οικογένειες και πρέπει να το συνειδητοποιήσουμε. Τα λάθη της κοινωνίας ότι πρέπει οπωσδήποτε όλοι να αναπαραχθούμε, ας μην τα επαναλάβουμε.» 

Περισσότερα στο περιοδικό «HELLO!» που κυκλοφορεί

Αγγέλων ΒήμαΚωνσταντίνα ΜιχαήλΛαβ Σόρρυδηλώσεις διασήμωνΗ Κωνσταντίνα Μιχαήλ υποδύεται μία θρυλική ρεμπέτισσα και αποκαλύπτεται στο περιοδικό «HELLO!».CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΚωνσταντίνα Μιχαήλ
Keywords
Τυχαία Θέματα