«Είμαστε μαζί για τέσσερις ζωές»

12:53 15/4/2012 - Πηγή: Myself

«Κανένα τραγούδι μου δεν έχω απορρίψει. Για να τα έχω πει, σημαίνει ότι τα γουστάρω. Έχουν, ωστόσο, υπάρξει στιγμές που άκουσα κομμάτια μου από το παρελθόν και χαμογέλασα, καθώς αναρωτήθηκα σε τι φάση βρισκόμουν άραγε εκείνη τη χρονική στιγμή.» αναφέρει ο Γιώργος Τσαλίκης για τα τραγούδια που έχει πει στο παρελθόν.

Ο τραγουδιστής αποκαλύπτει πως δεν βλέπει τηλεόραση αλλά ενημερώνεται: «Δεν κάνω καθόλου ζάπινγκ, αλλά βλέπω ό,τι ανεβαίνει στο Τwitter. Τα blogs

πλέον ανεβάζουν τα πάντα κι έτσι βλέπω αποσπάσματα σχεδόν από όλα τα προγράμματα.»

Ο Γιώργος Τσαλίκης κάνει και τη δική του αυτοκριτική για το πόσο καλός γονιός είναι: «Μου καταλογίζω αρνητικά, αλλά ενοχικός δεν είμαι. Δεν θα αγοράζω καραμέλες και παιχνίδια στα παιδιά, ως αντάλλαγμα για την απουσία μου. Δεν εξαγοράζω την ενδεχόμενη έλλειψη του μπαμπά που μπορεί να νιώσουν. Θα τους αγοράσω και δωράκια, αλλά είναι πολύ πιο ουσιαστικό το ότι κάθε πρωί, επιστρέφοντας από το μαγαζί, περνάω ένα δημιουργικό δίωρο μαζί τους, πριν φύγουν για το σχολείο. Θα τους ντύσω, θα τους ετοιμάσω πρωινό, θα συζητήσουμε. Η «μέρα» μου τελειώνει όταν και ο μικρότερος πάρει το σχολικό λεωφορείο. Μόνο τότε πέφτω για ύπνο. Ακόμη και η Δώρα να έχει βάλει ξυπνητήρι, της το κλείνω για να ξεκουραστεί. Δουλεύει κι εκείνη πολύ! Είναι θεά η γυναίκα μου στη δουλειά της, την αισθητική ιατρική.»

Μιλώντας για τον επιτυχημένο γάμο του με τη Δώρα αναφέρει: «Είμαστε μαζί για τέσσερις ζωές. Δεν υπάρχουν μυστικά για έναν επιτυχημένο γάμο. Υπάρχει βαθειά αγάπη, σεβασμός, γέλιο και χιούμορ. Δεν γίνεται με τον άνθρωπό σου να μη μιλάς και να μη γελάς. Όταν βγεις για έναν καφέ και δεν βγαίνει κουβέντα από τα χείλη σου, σημαίνει πως υπάρχει πρόβλημα. Τα παιδιά σε μια σχέση δεν είναι πανάκεια και δεν πρέπει να γίνουν.»

 

Γιώργος Τσαλίκηςδηλώσεις διασήμωνΟ Γιώργος Τσαλίκης μιλάει για τον τρόπο που κρατάει τις ισορροπίες στη ζωή του στο περιοδικό «HELLO!». CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΓιώργος Τσαλίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα