«Θα μου άρεσε πολύ να συμμετάσχω στο 'Dancing'»

10:47 14/4/2012 - Πηγή: Myself

Μπορεί να αναδείχθηκε «Σταρ Ελλάς» το 2005 όμως η Ευαγγελία Αραβανή καλλιέργησε την αγάπη της για το χορό και τώρα πια είναι δασκάλα χορού.

«Η πρώτη μου επαφή με το χορό έγινε σε ηλικία πέντε ετών, όταν ξεκίνησα μαθήματα κλασικού μπαλέτου. Σταδιακά βέβαια, με την πάροδο των χρόνων, ασχολήθηκα και με άλλα είδη χορού, όπως το λάτιν το οποίο με κέρδισε και αποφάσισα να ασχοληθώ και επαγγελματικά διδάσκοντας σε σχολή χορού.» αποκαλύπτει το γνωστό μοντέλο. 

Η Ευαγγελία Αραβανή αποκαλύπτει επίσης ότι θα την ενδιέφερε και να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars»: «Δεν σας κρύβω ότι θα

μου άρεσε πάρα πολύ να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο χορευτικό σόου. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, με κάνει να το θέλω ακόμη περισσότερο!»

Αναφερόμενη στην καριέρα της στο modeling η Σταρ Ελλάς λέει: «Στο μόντελινγκ υπάρχουν τόσο οι όμορφες όσο και οι άσχημες στιγμές, αλλά δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι έφτασα ποτέ στο σημείο να τα παρατήσω. Αντίθετα, έχω αναρωτηθεί αρκετές φορές τι κάνω εγώ σ’ αυτόν το χώρο. Σε τέτοιες φάσεις όμως, έρχονται οι γνώμες της οικογένειας και των φίλων σου, οι οποίες σε ταρακουνούν γερά  και συνέρχεσαι αμέσως.»

Η Ευαγγελία Αραβανή λέει όμως και την άποψή της για την ελληνική μόδα: «Πάντα υπήρχε  ελληνική μόδα και πολύ ταλαντούχοι σχεδιαστές. Και τώρα μέσα απ’ τη νέα γενιά διακρίνονται επίσης κάποιοι οι οποίοι έχουν να δώσουν πάρα πολλά.»

Περισσότερα στο περιοδικό «HELLO!» που κυκλοφορεί

Ευαγγελία ΑραβανήDancing with the starsδηλώσεις διασήμωνΗ Ευαγγελία Αραβανή φωτογραφίζεται για το περιοδικό «HELLO!» και μιλάει για την αγάπη της για το χορό αλλά και για το modeling.CelebrityyesnoΑπό το περιοδικό Hello!yesnoΕυαγγελία Αραβανή
Keywords
Τυχαία Θέματα