Ζενεβιέβ Μαζαρί: Η κάθε γυναίκα πρέπει να είναι ευτυχισμένη – Ελεύθερος Τύπος

Αφοπλιστική, γοητευτική, χειμαρρώδης, η Ζενεβιέβ Μαζαρί επέστρεψε στην TV με τον δεύτερο κύκλο του «First Dates», στο STAR, και είναι απολαυστική. Μιλώντας για όλα, αποκάλυψε το αν αισθάνεται παρουσιάστρια, το αν κάνει μπότοξ, αλλά και το τυπικό 24ωρο μίας εργαζόμενης μητέρας.



Η δεύτερη σεζόν του «First Dates» κυλά πιο αβίαστα;

Πάντα έχω το στρες και το δημιουργικό άγχος να πετύχει αυτό που κάνω. Είμαι αυτό το «σπασικλάκι», που θα ήθελε όλα τα ραντεβού των ζευγαριών να πετύχουν. Φέτος,

είμαι πιο χαλαρή σε αυτό το κομμάτι… Θέλω απλά να περνούν όμορφα όσοι συμμετέχουν. Και το κοινό βέβαια. Ο κόσμος μάς αγαπά, περνά καλά, το ένιωθα και από τον κόσμο στον δρόμο που μου έλεγε: «Αντε, βρε Ζενάκι, πότε θα ξεκινήσετε;».

Πώς έχουν πάει τα πρώτα τηλεοπτικά ραντεβού;

Εχουμε μεγάλες επιτυχίες και εκπλήξεις φέτος… Αυτό με χαροποιεί.

Την τηλεθέαση την κοιτάζεις;

Βέβαια! Από το πρώτο «GNTM», όπου ο ρόλος μου ήταν πίσω από τις κάμερες, κοιτούσα τα νούμερα. Με ενδιαφέρει πάντα να δω την απήχηση, κατά πόσο ο κόσμος αγκαλιάζει τις εκπομπές και τα πρότζεκτ στα οποία βρίσκομαι. Μπορεί να ξέρω ότι το «First Dates» το παρακολουθούν και από άλλες πλατφόρμες ή ότι κάνουμε hits στο Tik Tok, όμως με ενδιαφέρει και ο ανταγωνισμός.

Ποιο είναι το προσωπικό στοίχημα, φέτος;

Θέλω να πετύχω έναν γάμο (γέλια) στο First Dates. Θέλω να ραφτώ κουμπάρα και να πάω σε έναν γάμο με όλα τα παιδιά.

Τι άλλο παρακολουθείς στην TV;

Δυστυχώς, λείπω πολλές ώρες και δεν προλαβαίνω να δω τηλεόραση. Βλέπω όμως «MasterChef», που μου αρέσει πολύ! Οταν δεν έχω δουλειά, θα δω όλες τις εκπομπές από το πρωί. Ημουν και είμαι τηλεορασάκιας.

Εχεις αρχίσει να νιώθεις παρουσιάστρια;

Κάνω αυτή τη δουλειά επτά χρόνια. Δεν θεωρώ ότι έχω την εμπειρία άλλων ανθρώπων, αλλά προσπαθώ να κάνω καλά τη δουλειά μου. Ο τίτλος «παρουσιάστρια» συνδέεται πολλές φορές με δημοσιογράφους, οπότε εκεί ίσως γίνεται περίπλοκη η απάντηση. Εγώ θα πω ότι κάνω τη δουλειά μου, που δεν τη θεωρώ εύκολη, και θέλω να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. 

Τι θα ήθελες να κάνεις εσύ;

Θα ήθελα να ξανακάνω το «Asia Express». Περάσαμε υπέροχα, ήταν ένα μαγικό ταξίδι. Ηταν εμπειρία ζωής και όλοι οι άνθρωποι, που βρεθήκαμε εκεί, συνδεθήκαμε.

Ποια είναι η γνώμη σου για τις εκπομπές μόδας, όπως το «Shopping Star», το «My style rocks»;

Οταν είμαι σπίτι, τα παρακολουθώ! Εχω αδυναμία στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οπότε, όταν μπορώ, θα τη δω στο «Shopping».

Ποια εκπομπή μόδας θα ήθελες να κάνεις;

Το «GNTM»… Μου λείπει πολύ αυτό το πρότζεκτ, ήταν γκράντε, έβλεπες ωραίες προσωπικότητες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Είχε ωραίους καλεσμένους, κόνσεπτ, φωτογραφίσεις. Το «GNTM» ήταν μία ωραία παραγωγή, ένα λαμπερό σόου, που δεν είχαμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση.

Εχεις κρατήσει επαφές με κορίτσια που συμμετείχαν;

Οταν τις συναντώ σε events ή φωτογραφίσεις, οι σχέσεις μας είναι υπέροχες. Δυστυχώς, όμως, δεν έχω ζωή (γέλια)… Προσπαθώ να κρατήσω επαφή με τους κολλητούς μου, με το τρελό πρόγραμμα που έχω! Οι φίλες μου, σκέψου, μου στέλνουν απειλητικά μηνύματα (γέλια)… Είμαι εργαζόμενη μητέρα, με δύο παιδιά, οπότε καταλαβαίνεις…

Τι περιλαμβάνει ένα 24ωρο της Ζεν;

Οταν έχω γυρίσματα, είμαι αφοσιωμένη εκεί. Οταν δεν έχω, θα πάω στο κέντρο, στο γραφείο, για να τρέξω τα πρότζεκτ με την εταιρία του άντρα μου και όσα έχω στο Instagram. Θα ετοιμάσω τα παιδιά μου για το σχολείο, θα φτιάξω τάπερ…

Τα Σαββατοκύριακα;

Θέλω να είναι αφιερωμένα στα παιδιά μου!

Ξεκλέβεις χρόνο για σένα;

Εχω κάνει 3-4 εγγραφές σε διάφορα γυμναστήρια και δεν πάω ποτέ… Δεν ξέρω πώς τα καταφέρνουν άλλες γυναίκες.

Ποιο είναι το μυστικό για να διατηρείσαι πάντα όμορφη και λαμπερή; Εκτός του στιλ που είναι έμφυτο θαρρώ…

Είναι άλλο το στιλ, άλλο το να είσαι fashionista. Εγώ θεωρώ ωραία ντυμένες τις γυναίκες που έχουν καταλάβει ποιες είναι και περνούν ωραία μέσα στα ρούχα τους. Ως γυναίκα, που έχω περάσει τα θέματα υγείας με τον θυρεοειδή και άλλαζε το πρόσωπό μου, ταλαιπωρήθηκα. Βγήκα όμως νικήτρια μετά το χειρουργείο και είμαι χαρούμενη. Θα κάνω το μπότοξ μου, χωρίς ντροπή! Δεν απολογούμαι γι’ αυτό που κάνω για να νιώθω καλά.

Το παραδέχεσαι;

Μα είναι αστείο! Τι να λέω, δηλαδή; (γέλια) Οτι κοιμάμαι καλά και πίνω νερό; Και σε πηγάδι με Evian να είχα γεννηθεί, η μούρη μετά τα 40 δεν κρατιέται! Δεν νιώθω ενοχές για τίποτα από αυτά! Πρέπει όσες γυναίκες έχουμε βήμα, να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους… Η γυναίκα πρέπει να είναι ευτυχισμένη χωρίς να δίνει σημασία σε κανέναν.

Στα σχόλια, που δέχονται γυναίκες στο Instagram για τα κιλά ή για θέματα εμφάνισης, τι θα απαντούσες;

Είναι ντροπή να σχολιάζεις κιλά, να σχολιάζεις με αρνητικό τρόπο και κακία την εμφάνιση μίας γυναίκας… Ασχολούμαστε με πράγματα χωρίς ουσία.

Ποια θεωρείς ως την πιο καλοντυμένη Ελληνίδα;

Μετά από παρά πολλά ταξίδια έχω να πω ότι όλες οι Ελληνίδες είναι ωραίες και στιλάτες και δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα από τις υπόλοιπες Ευρωπαίες και σίγουρα είμαστε καλύτερες σε σχέση με τις Αμερικάνες…

 

Πηγή: eleftherostypos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα