Τι λένε τα… άστρα: Η προσοχή στρέφεται σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και προοπτικές

Η Σελήνη παραμένει στον Τοξότη μέχρι μετά το μεσημέρι κάνοντας αισθητή την επιρροή της στα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύες).

Η αισιοδοξία και η θετική διάθεση μετριάζονται καθώς η Σελήνη σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες

μετά τα μεσάνυχτα θολώνοντας το τοπίο και τη διάθεσή μας.

Οφείλουμε μέχρι το μεσημέρι να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς είναι εύκολο να παρασυρθούμε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες σε επιλογές που τελικά δεν μας ταιριάζουν.

Επίσης είναι προτιμότερο να κρατήσουμε μικρό καλάθι απέναντι σε πρόσωπα που θα μας προσεγγίσουν γιατί είναι εύκολο να δημιουργήσουμε λανθασμένες εντυπώσεις και να επενδύσουμε σε καταστάσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν θετικά για εμάς.

Ας αξιοποιήσουμε την συγκεκριμένη συγκυρία για να εντρυφήσουμε σε φιλοσοφικά και πνευματικά αντικείμενα που μας ταιριάζουν και θα μας βοηθήσουν να εξελιχθούμε σε όλα τα επίπεδα.

Μετά το μεσημέρι η Σελήνη μετακινείται στον Αιγόκερω στο ζώδιο της αδυναμίας της. Με την Σελήνη στο ζώδιο του Κρόνου δεν είναι εύκολο να εκφράσουμε συναισθήματα καθώς επικεντρώνουμε την προσοχή μας στο πεδίο της επαγγελματικής καταξίωσης και αναγνώρισης.

Αναζητούμε να εξελιχθούμε στον τομέα της καριέρας έχοντας στο πλευρό μας φιγούρες εξουσίας και ανωτέρους που αντιλαμβάνονται τις ικανότητες και τα προσόντα μας.

Είναι εύκολο όμως να γίνουμε σκληροί και συντηρητικοί στον τρόπο που λειτουργούμε και αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσουμε προβλήματα στους γύρω μας.

Είναι προτιμότερο να είμαστε διαλλακτικοί φροντίζοντας να μεταβάλλουμε τις θέσεις μας όπου είναι απαραίτητο γιατί μόνο αν είμαστε ευπροσάρμοστοι θα εξελιχθούμε και θα πάρουμε την θέση που μας αξίζει.

Στην προσωπική μας ζωή, δεν αποκλείεται να υπάρξει γκρίνια και αναστάτωση καθώς δεν αφιερώνουμε τον χρόνο που απαιτείται. Αυτό θα έχει κόστος στην επικοινωνία με το ταίρι μας για αυτό είναι προτιμότερο να βρούμε την χρυσή ισορροπία που θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις εντάσεις.

Μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον πιθανό είναι να υπάρξει μία νέα γνωριμία που θα λειτουργήσει υποστηρικτικά στην καριέρα μας και θα πρωταγωνιστήσει από δω και στο εξής στο αισθηματικό πεδίο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα