Θεσσαλονίκη – «Δε θα σας ξεχάσουμε ποτέ»: Mεγάλη συγκίνηση στη συναυλία για τα θύματα των Τεμπών

Πλήθος κόσμου έσπευσε στο θρυλικό κέντρο διασκέδασης, προκειμένου να αποδώσει φόρο τιμής στα θύματα του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος της 28ης Φεβρουαρίου.

Η διοργάνωση, μάλιστα, είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδα των εισιτηρίων της συναυλίας, θα δοθούν στο Σύλλογο Γονέων Παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες (καρκίνο), «ΛΑΜΨΗ».

Ανάμεσα στους διοργανωτές είναι ο πατέρας της Φραντζέσκας Μπέζα, η οποία έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή της στη σύγκρουση των δύο τρένων. Η 20χρονη ήταν λάτρης της μουσικής ενώ είχε αναρτήσει στο διαδίκτυο, βίντεο με την αγγελική φωνή της.

Έπαιζε πιάνο και έγραφε και η ίδια τραγούδια.

Η Φραντζέσκα τραγουδούσε από μικρό κορίτσι μαζί με τον πατέρα της. Για αυτό το λόγο, συμβολικά, τη συναυλία άνοιξε ο Δημήτρης Μπέζας, εις μνήμην της κόρης του.

Ο ίδιος εμφανώς συγκινημένος αλλά με περίσσια δύναμη, κυκλοφορούσε από νωρίς στους χώρους του κλαμπ, φορώντας μία μπλούζα με φωτογραφία των δυο τους και προέτρεπε τους παρευρισκόμενους «να τα σπάσουν όλα απόψε», δίνοντας τους ο ίδιος δύναμη χαμογελώντας και προσθέτοντας «σήμερα δεν κλαίμε».

Οι συμφοιτήτριες και φίλες της άτυχης νεαρής, είχαν κατασκευάσει και φορούσαν ξύλινες κονκάρδες σε σχήμα καρδιάς, στις οποίες αναγραφόταν «Φραντσέσκα ζεις στις καρδιές μας».

Την αρχή της μουσικής βραδιάς, όπως προαναφέρθηκε, έδωσε ο πατέρας της Φραντσέσκα, ο οποίος ανέβηκε στη σκηνή και -πρώτού τραγουδήσει ένα από τα τραγούδια της κόρης του- σημείωσε, «σήμερα δεν θα πούμε πολλά λόγια. Αυτά που ήθελα να πω στο τέλος, θα τα πω τώρα στην αρχή.

Η αγάπη σας είναι η δύναμή μας. Πραγματικά σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Η βραδιά αυτή είναι αφιερωμένη στα παιδιά μας που χάθηκαν άδικα σε αυτό το τραγικό συμβάν. Θα στείλουμε την αγάπη μας και τη θετική μας ενέργεια όσο πιο ψηλά γίνεται. Οι άγγελοί μας μας βλέπουνε και μας ακούνε. Δεν θα σας ξεχάσουμε ποτέ».

πηγή: opinion.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη – Δε, Mεγάλη, Τεμπών,thessaloniki – de, Megali, tebon