Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου

Παιχνίδια εξουσίας και υπόγειες συμφωνίες πυροδοτούν νέες εντάσεις.

Το τετράγωνο του Δία από τον Ταύρο με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο επηρεάζει κυρίως τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Αναδεικνύονται με έντονο τρόπο ζητήματα εξουσίας και παιχνίδια που δεν είναι εμφανή. Υπόγειες συμπεριφορές και κινήσεις

επηρεάζουν άμεσα οικονομικά ζητήματα, στόχους και φιλοδοξίες δημιουργώντας ένα άκρως εκρηκτικό κλίμα σε συνεργασίες και συνομιλίες.

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους γιατί είναι εύκολο να παρασυρθούμε από προτάσεις που αρχικά φαίνονται οι ιδανικές, όμως υποκρύπτουν κακόβουλες σκέψεις.

Καλό είναι να πάρουμε αποστάσεις από πρόσωπα που δεν γνωρίζουμε γιατί δεν αποκλείεται να μας εμπλέξουν σε καταστάσεις που αργότερα θα μετανιώσουμε. Ακόμη πιθανό είναι να υπάρχουν σπατάλες σε οικονομικό επίπεδο γιατί δεν μπορούμε να ισορροπήσουμε σε ότι πραγματικά έχουμε ανάγκη.

Είναι προτιμότερο να αποφύγουμε κάθε αγορά και οικονομική συμφωνία δίνοντας χρόνο στον εαυτό μας να επεξεργαστεί τα δεδομένα και τις προσφορές που μπορεί να υπάρχουν.

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο αναδεικνύοντας την ανάγκη να σταθεροποιηθούμε σε οικονομικό και συναισθηματικό επίπεδο. Εκκρεμότητες και τακτοποιήσεις μας απασχολούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας καθώς θέλουμε να δρομολογήσουμε ζητήματα που μπορεί να μας δημιουργούν αυξημένο άγχος.

Παράλληλα, έχουμε την ανάγκη να απολαύσουμε την καλή παρέα και το καλό φαγητό με πρόσωπα που αγαπάμε. Θα μας βοηθήσει να ξεφύγουμε από την ένταση και να νιώσουμε ασφάλεια και σταθερότητα με το περιβάλλον που βρισκόμαστε.

Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή νωρίς το πρωί δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να ξεκινήσουμε την ημέρα μας με ακρόαση επικοινωνιακό τρόπο. Ευνοούνται ιδιαίτερα οι συνομιλίες και οι συμφωνίες που σχετίζονται με τον προϋπολογισμό μας.

Η ορθολογική σκέψη μας βοηθά να πάρουμε τις καλύτερες δυνατές αποφάσεις αποφεύγοντας να παρασυρθούμε σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσουμε.

Το μεσημέρι σχηματίζει εξάγωνο με την Αφροδίτη από τον Καρκίνο δίνοντας μας την ευκαιρία να περάσουμε ευχάριστα με πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον. Ακόμα, κατανοούμε τις ανάγκες του συντρόφου μας και έχουμε την διάθεση να δημιουργήσουμε ένα άκρως αισθησιακό και τρυφερό περιβάλλον για δύο.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέμπτη 18 Μαΐου,pebti 18 maΐou