Τα ζώδια των Χριστουγέννων

Οι αστρολογικές όψεις και προβλέψεις για τα ζώδια σήμερα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2022.

Χριστούγεννα σήμερα και το εξάγωνο του Ερμή από τον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά κυρίως για τα ζώδια

της γης (Ταύρος, Παρθένος, Αιγόκερως) και του νερού (Καρκίνος, Σκορπιός, Ιχθύες).

Έχουμε την ευκαιρία να εκφράσουμε σκέψεις και απόψεις με ωριμότητα και ψυχραιμία, ενώ δεν χάνουμε την επαφή μας με το συναίσθημα. Η συγκεκριμένη συνθήκη βοηθά να έρθουμε σε επαφή με τους γύρω μας χωρίς να απομονώνουμε τις ευαισθησίες μας.

Παράλληλα, μας δίνει την ευκαιρία να εκφράσουμε το όραμα μας σε όποια παρέα κι αν βρεθούμε. Εντυπωσιάζουμε με τις ιδέες και της αντίληψης μας και προσεγγίζουμε πρόσωπα που αναγνωρίζουν την συναισθηματική μας ευφυΐα.

Η πνευματικότητα και η φαντασία δεν αποκλείεται να μας φέρουν σε επαφή με πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον που εμπιστεύονται το κριτήριο μας. Άλλωστε, μέσα από συζητήσεις και συνομιλίες είναι πιθανό να προκύψουν σημαντικά επαγγελματικά σχέδια που μπορούμε να δρομολογήσουμε το επόμενο χρονικό διάστημα.

Η ευχάριστη διάθεση μας εντυπωσιάζει, καθώς συνδυάζουμε την θετικότητα, τον ορθολογισμό και την ενσυναίσθηση στον απόλυτο βαθμό.

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω μέχρι το πρωί και η σύνοδος που σχηματίζει τα ξημερώματα με τον Πλούτωνα αναδεικνύει φόβους και απωθημένα τις πρωινές ώρες. Είναι σημαντικό να ξεφύγουμε από ανασφάλειες και χειριστικά παιχνίδια που μπορεί να ενοχλήσουν στις σημαντικές σχέσεις της ζωής μας.

Οφείλουμε να προστατεύσουν τόσο τον εαυτό μας όσο και τους άλλους από εξουσιαστικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν έντονα.

Το πρωί η Σελήνη περνάει στον Υδροχόο δίνοντας μας την ευκαιρία να έρθουμε σε επαφή με φιλικά πρόσωπα και να περάσουμε μοναδικά μαζί τους. Η συνθήκη ευνοεί την σημερινή γιορτή, καθώς επιθυμούμε να βρεθούμε με την παρέα μας και να απολαύσουμε στιγμές διασκέδασης και χαράς.

Το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία από τον Κριό απογειώνει την αισιοδοξία και την διάθεση για κέφι. Σε όποιο κοινωνικό σύνολο κι αν βρεθούμε έχουμε την διάθεση να ξεσηκώσουμε την ομήγυρη και να χαρούμε την επαφή και την επικοινωνία.

Χορός, μουσική, φαγητό και καλή παρέα εκτοξεύουν την ψυχολογία μας στα ύψη και βοηθούν να χαλαρώσουμε ξεφεύγοντας από την καθημερινότητα και την στείρα πραγματικότητα.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα