Πολύ κρίσιμες ώρες για τον Πελέ – Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από το Νοσοκομείο

Πολύ κρίσιμες ώρες για τον –ίσως- πιο μεγάλο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών, τον Πελέ, ο οποίος φαίνεται σε ένα βίντεο μέσα από το Νοσοκομείο να επικοινωνεί με συγγενείς του, την ίδια στιγμή που τα παιδιά του είναι όλα κοντά του αυτές τις στιγμές.

Ο 82χρονος Πελέ θα περάσει τα Χριστούγεννα στο ιατρικό κέντρο Albert Einstein του Σάο Πάολο, αλλά τα μέλη της οικογένειάς του γνωρίζουν ότι αυτή είναι μια δύσκολη κατάσταση

για τον ίδιο.

Από τότε που διαγνώστηκε με καρκίνο στο παχύ έντερο, ο Πελέ προσπαθεί να παλέψει για τη ζωή του, αλλά η προχωρημένη ηλικία του είναι επίσης ένας σημαντικός παράγοντας, όπως αναφέρει η Marca.

Οι γιατροί ενημέρωσαν τους δημοσιογράφους ότι δε θα υπάρξει περαιτέρω ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας του, παρά μόνον όταν το αποφασίσει η οικογένεια.

Pelé, the King of soccer, saying goodbye to his relatives and friends. Waiting for the final hour Stunning images !! Movements continue around Vila Belmiro, which awaits the star for his last move. pic.twitter.com/uLiIQ22u1e

— Isto Não É Podcast (@IstoNaoEPodCast) December 24, 2022

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό, η ομάδα όπου μεγαλούργησε, η Σάντος φαίνεται να είναι ήδη έτοιμη για να τόν τιμήσει όπως πρέπει στο ενδεχόμενο να αποβιώσει ο τεράστιος ποδοσφαιριστής.

Keywords
Τυχαία Θέματα