Τα ζώδια της Δευτέρας: Η διάθεση αλλάζει καθώς επικεντρωνόμαστε σε στόχους και φιλοδοξίες

Ο Ερμής περνάει στον Υδροχόο ενισχύοντας επικοινωνιακά τα ζώδια του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος) και της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης).

Με τον Ερμή στο ζώδιο που κυβερνάει ο Ουρανός επικεντρώνουμε το ενδιαφέρον μας κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μας ενδιαφέρουν.

Μπαίνουμε σε μία διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα που βρίσκονται στο φιλικό περιβάλλον καθώς επιθυμούμε να καταθέσουμε τις προτάσεις και τις ιδέες μας και να βρούμε αρωγούς σε κάθε μας προσπάθεια.

Προσοχή

θα πρέπει να δείξουμε σε αλαζονικές συμπεριφορές και εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσουν έντονα και δεν θα επιτρέψουν να εμπλουτίσουμε τα σχέδια μας με διαφορετικές απόψεις που μπορεί να προσφέρουν πολλά.

Η σύνοδος του Ερμή με τον Πλούτωνα στον Υδροχόο ενισχύει την διαίσθηση μας και μας βοηθά να διεισδύσουμε στις σκέψεις των άλλων. Παράλληλα όμως μπορούμε να γίνουμε σκληροί και δεικτικοί στον τρόπο που εκφραζόμαστε πληγώνοντας πρόσωπα που στέκονται στο πλευρό μας.

Καλό είναι λοιπόν να μετριάσουμε κάθε διάθεση να επιβληθούμε και επηρεάσουμε το περιβάλλον μας με αρνητικό τρόπο αποφεύγοντας να μπούμε σε αντιδικίες που θα έχουν κόστος στις σχέσεις μας.

Η Σελήνη κινείται στον Τοξότη δίνοντας μας την δυνατότητα να απολαύσουμε όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις που εμπλουτίζουν τις γνώσεις μας και ανοίγουν μπροστά μας νέους πνευματικούς ορίζοντες.

Σε προσωπικό επίπεδο απολαμβάνουμε την παρέα του συντρόφου μας δημιουργώντας μια αίσθηση περιπέτειας που ανανεώνει την σχέση και μπορεί να δώσει καινούργιες εμπειρίες. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες που έχουν σχέση με διαφορετικές κουλτούρες και πολιτισμούς.

Θα είναι πρόσωπα που θα λειτουργήσουν αναζωογονητικά για την ζωή μας και θα δώσουν μία υπέροχη νότα στα αισθηματικά μας.

Το εξάγωνο που σχηματίζει ο Ήλιος από τον Υδροχόο με την Σελήνη μέσα στην ημέρα ενισχύει την θετική διάθεση και βοηθά να ισορροπήσουμε στις προσωπικές σχέσεις.

Κατανοούμε τους γύρω μας και κυρίως των σύντροφό μας καθώς αντιλαμβανόμαστε σε βαθύτερο επίπεδο των εαυτό μας και αποδεχόμαστε τους ανθρώπους που αγαπάμε για αυτό που είναι και δίνουν στη ζωή μας.

πηγή: myastro.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα