Τα καμπανάκια στη Λεωφόρο χτύπησαν, την Τρίτη θα μάθουμε αν ακούστηκαν…

Τα δύο χρόνια που βγάζει το ψωμί του στο ελληνικό πρωτάθλημα ως προπονητής του Παναθηναϊκού, το μόνο βέβαιο για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ότι δεν... μασάει τα λόγια του.

Δεν κρύβει τίποτα κάτω από το χαλάκι.

Δεν ψάχνει δικαιολογίες. Αντίθετα σχεδόν κάθε αγωνιστική οι on camera δηλώσεις του αποτελούν για όλους σημείο αναφοράς και συνήθως οι πάντες, «φίλοι και εχθροί» του… βγάζουν το καπέλο.

Αυτό έκανε και το βράδυ της περασμένης

Τρίτης στην… καυτή (από τον καύσωνα των ημερών) Λεωφόρο.

Ούτε κρύφτηκε, ούτε έψαξε για πιθανές ή απίθανες δικαιολογίες. Μιλώντας για το φιλικό με την Ράγιο Βαγιεκάνο (ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 1-0) ήταν κάτι παραπάνω από ξεκάθαρος.

«Η εικόνα της ομάδας μας προβλημάτισε και δεν ήταν αυτό που περιμέναμε μια εβδομάδα πριν από το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν».

Στο Κόζιτσε της Σλοβακίας το βράδυ της ερχόμενης Τρίτης ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Ντνίπρο στο πρώτο από τα δύο πιο κρίσιμα φετινά ευρωπαϊκά ματς του συλλόγου. Κόντρα στους Ουκρανούς το «τριφύλλι» θέλει μόνο την πρόκριση για να κάνει πιο εύκολη και κερδοφόρα την σεζόν του στη συνέχεια.

Τα δυο εν Ελλάδι φιλικά των «πράσινων», τόσο με την Χαποέλ Μπερ Σεβά, αλλά κυρίως με την Ράγιο Βαγιεκάνο δεν αποτέλεσαν δείγμα θετικό. Το αντίθετο.

Η εικόνα σε άμυνα και επίθεση δημιούργησε προβληματισμούς και δεύτερες σκέψεις για το κατά πόσο η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι έτοιμη για τα σπουδαία ραντεβού με την Ντνίπρο.

Το καμπανάκι χτύπησε στην Λεωφόρο στο ματς με τους Ισπανούς και μάλιστα για τα καλά.

Το αν ακούστηκε προφανώς και θα φανεί αρχικά την Τρίτη στην αναμέτρηση της Σλοβακίας, αφού οι Ουκρανοί λόγω του πολέμου δεν αγωνίζονται στην φυσική τους έδρα.

Πάντως από τις δηλώσεις του Ιβάν Γιοβάνοβιτς φαίνεται πως τουλάχιστον ο προπονητής έχει καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά λόγο πριν την πρώτη επίσημη σέντρα…

Μένει να δούμε αν προλαβαίνει να το αλλάξει κιόλας πριν να είναι η ζημιά ανεπανόρθωτη για τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα