Συγκλονίζει η αδερφή της 42χρονης που παρασύρθηκε από χείμαρρο: «Δεν υπάρχει καμία προστασία εκεί»

«Φουσκώνουν τα νερά εκεί και δεν υπάρχει καμία προστασία» λέει συγκλονισμένη η αδερφή της 42χρονης που έχασε τη ζωή της στο Πλουτοχώρι Ηλείας, όταν το ταξί στο οποίο επέβαινε με τον σύζυγό της, ο οποίος εξακολουθεί να αγνοείται, παρασύρθηκε από χείμαρρο.

«Άρχισα να παίρνω τηλέφωνο την αδερφή μου και τον γαμπρό μου και δεν τους έβρισκα. Ήταν μαζί από παιδιά. Υπήρχε ένα αυτοκίνητο που τους είδε να τους παίρνει ο χείμαρρος και ειδοποίησαν αμέσως την πυροσβεστική. Ξεκίνησαν αμέσως

να τους ψάχνουν αλλά ήταν βράδυ.

Πίστευα ότι μπορεί να τη βρουν… Έμαθα ότι τους παρέσυρε ο χείμαρρος γιατί εκεί φουσκώνουν τα νερά. Δεν υπάρχει καμία προστασία στο σημείο» είπε στον ALPHA η αδερφή της 50χρονης.

Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή περίπου 1,5 χιλιόμετρο μακριά από το σημείο που παρασύρθηκε το αυτοκίνητο.

Το ζευγάρι φαίνεται να επιχείρησε να διασχίσει το γεφύρι στην είσοδο του χωριού και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά. Τριάντα μέτρα πριν τη γέφυρα, τα νερά οδήγησαν το όχημα στην αριστερή πλευρά του δρόμου, όπου σφήνωσε πάνω σε ένα κράσπεδο, με αποτέλεσμα να μην ανοίγει η πόρτα του οδηγού.

Η πίεση του νερού ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε, όμως, ούτε στην πόρτα της συνοδηγού να ανοίξει. Άμεσα ζήτησαν βοήθεια και μεγάλα οχήματα του δήμου ξεκίνησαν για το σημείο. Ωστόσο, το κράσπεδο δεν άντεξε την πίεση, έσπασε και το αυτοκίνητο έπεσε στον χείμαρρο.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό του άνδρα, που οδηγούσε το όχημα, συνεχίζονται.

πηγές: newsbeast.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συγκλονίζει, 42χρονης, Δεν,sygklonizei, 42chronis, den