Βίντεο από την κηδεία της Τζωρτζίνας: Οι διαφορετικές αντιδράσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη (VID)

Είναι η μέρα που συγγενείς και φίλοι της οικογένειας αποχαιρετούν την 9χρονη Τζωρτζίνα. Δύο περίπου μήνες πριν χυθεί άπλετο φως στις συνθήκες του θανάτου της και κατηγορηθεί η ίδια η μητέρα της, για ανθρωποκτονία από πρόθεση. Η μέρα που κάποιοι μπήκαν σε σκέψεις από τα όσα έκανε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως έχει αναφερθεί πριν την κηδεία η 33χρονη είχε πάει για καφέ και μάλιστα είχε καθίσει, με συγγενείς της να την αναζητούν.

Το βίντεο του flamis.gr από την κηδεία

της Τζωρτζίνας στις 2 Φεβρουαρίου είναι συγκλονιστικό. Ο Μάνος στέκεται μπροστά από τοφέρετρο και κοιτάζεισυνεχώς ψηλά. Λες και απευθύνεται στον Θεό. Η Ρούλα έχει συνεχώς καρφωμένο το βλέμμα της στο φέρετρο.

Το βίντεο από την κηδεία της Τζωρτζίνας στις 2 Φεβρουαρίου έχει διάρκεια λίγα δευτερόλεπτα. Ο Μάνος Δασκαλάκης στέκεται μπροστά από το φέρετρο και κοιτάζει συνεχώς ψηλά. Λες και απευθύνεται στον Θεό. Η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει συνεχώς καρφωμένο το βλέμμα της στο φέρετρο. Δεν λέει κουβέντα. Πίσω τους, οι στενοί συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού από την Πάτρα, που είναι συντετριμμένοι.

Κανείς τους δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει όλα όσα έχουν συμβεί σε κάτι λιγότερο από τρία χρόνια. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ότι τα τρία παιδιά της οικογένειας έφυγαν τόσο πρόωρα και αναπάντεχα από τη ζωή.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Πηγή: flamis.gr /newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα