Η οργισμένη ανάρτηση της Σίας Κοσιώνη στα social media – Έγινε στόχος διαδικτυακής απάτης

Στόχος διαδικτυακής απάτης με δήθεν σκεύασμα αδυνατίσματος έπεσε η Σία Κοσιώνη. «Να μην τα αγοράσει και κυρίως να μην τα καταναλώσει κανείς», έγραψε σε ανάρτησή της η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Οι επιτήδειοι που έβαλαν στο στόχαστρο τη Σία Κοσιώνη, προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα της «ανκοργούμαν» του ΣΚΑΪ για να κερδίσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα, η Σία Κοσιώνη έκανε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να προειδοποιήσει τους διαδικτυακούς της φίλους για διαδικτυακή διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομά της για ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Ενημερώθηκα για μια διαδικτυακή διαφήμιση ενός δήθεν σκευάσματος αδυνατίσματος «W-loss», η οποία όχι μόνο χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα μου, αλλά και τη φωνή μου -ναι, εκεί έχει φτάσει η τεχνολογία- για να παραπλανήσει. Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με αυτό και θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Αλλά, αυτό που προέχει, είναι να ΜΗΝ τα αγοράσει και κυρίως να ΜΗΝ τα καταναλώσει κανείς. Υπάρχει και σχετική προειδοποίηση του ΕΟΦ», έγραψε στην ανάρτησή της η Σία Κοσιώνη.

View this post on Instagram

A post shared by Sia Kosioni (@siakossioni)

Συχνό έχει γίνει το τελευταίο διάστημα το φαινόμενο στα social media να ξεπηδούν ψεύτικοι λογαριασμοί, που χρησιμοποιούν διάσημα πρόσωπα για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Keywords
Τυχαία Θέματα