Φώτης Σεργουλόπουλος: «Περίμενα τον άλλο για να κάνω παιδί» – Τζένη Μελιτά: «Είναι πολύ προσωπικό σου, δεν θέλω να το συζητήσω στον αέρα»

Σε μία προσωπική εξομολόγηση προχώρησε ο Φώτης Σεργουλόπουλος μέσα από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον». Ο παρουσιαστής της ΕΡΤ, σε συζήτηση που είχε με τη Τζένη Μελιτά για το εάν θα πρέπει ένα ζευγάρι να χωρίζει σε περίπτωση που διαφωνούν στο θέμα της απόκτησης παιδιών, αναφέρθηκε στη δική του περίπτωση.

«Εάν δεν έχεις κοινό προορισμό με τον άνθρωπο που είσαι μαζί, πρέπει να χωρίσεις.

Είναι σίγουρα πολύ δύσκολο και σηκώνει κουβέντα αλλά θα έχεις πάντα δεύτερες σκέψεις ότι δεν ακολούθησες αυτό που ήθελες», είπε αρχικά για το θέμα η Τζένη Μελιτά.

«Το θέμα είναι ότι μπορεί να είσαι πάρα πολύ ερωτευμένος αλλά να μην είναι η στιγμή του άλλου η κατάλληλη. Οι γυναίκες έχουν φαντάζομαι ένα χρονικό περιθώριο, το οποίο βέβαια με τη βοήθεια της επιστήμης αμβλύνεται. Με τη συζήτηση μπορείς όμως να τον καταλάβεις τον άλλον και να πεις: ας το δούμε λίγο αργότερα», παρατήρησε από την πλευρά του ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Εάν αυτή η σχέση έχει πολύ γερές σχέσεις και θέλεις να είσαι με αυτόν τον άνθρωπο, θα πρέπει να τον ακούσεις και να περιμένεις. Αυτό το ζήτημα είναι πάρα πολύ σημαντικό σε ένα ζευγάρι για όσους θέλουν να γίνουν γονείς και είναι προτεραιότητά τους», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής λίγο αργότερα.

«Μπορεί για χρόνια να περιμένεις να γίνεις γονιός και να μη γίνεσαι. Μπορείς να περιμένεις την κατάλληλη στιγμή και να γίνει έτσι όπως το θες. Θα έρθει. Το ξέρω, γιατί το έχω ζήσει. Περίμενα για να κάνω παιδί, ήρθε η στιγμή και έκανα», εξομολογείται στη συνέχεια της συζήτησης ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

«Είναι πολύ προσωπικό σου, δεν θέλω να το συζητήσω στον αέρα τώρα αυτό», σχολίασε η Τζένη Μελιτά.

«Είναι πολύ προσωπικό αλλά αν έχεις κάτι στο μυαλό σου και θέλεις να κάνεις παιδί, θα έρθει η στιγμή να το συζητήσεις με τον άνθρωπό σου και μπορεί οι συνθήκες να αλλάξουν. Δεν χάνεις χρόνο περιμένοντας, επενδύεις στη σχέση. Αν μπορέσεις να δώσεις πράγματα, θα έρθει η στιγμή να το κάνεις», κατέληξε στην τοποθέτησή του επί του θέματος ο Φώτης Σεργουλόπουλος το πρωινό της Δευτέρας (22/1).



Keywords
Τυχαία Θέματα
Φώτης Σεργουλόπουλος, Περίμενα, – Τζένη Μελιτά, Είναι,fotis sergoulopoulos, perimena, – tzeni melita, einai