Φαίδρα Δρούκα: «Ποια ήταν η μόνη φορά που δεν ήθελα δικούς μου ανθρώπους στην πρεμιέρα»

Στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΟΚ Boomer» βρέθηκαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών, στις οποίες μίλησαν οι πρωταγωνιστές Φαίδρα Δρούκα και Θοδωρής Αθερίδης.

Η πρώτη εξέφρασε τα συναισθήματά της για το νέο αυτό θεατρικό εγχείρημα, ενώ ο δεύτερος αποκάλυψε τη μεγάλη… ανησυχία που είχε για το έργο η Σμαράγδα Καρύδη.

«Νομίζω ότι πιο παλιά με πείραζαν πάρα πολύ

οι αρνητικές κριτικές. Τώρα όσο μεγαλώνεις, συνειδητοποιείς ότι είναι πολύ απλό και ανθρώπινο να μην αρέσεις σε όλους. Οπότε, όπως και σε μένα δεν αρέσουν όλοι, εγώ γιατί να αρέσω σε όλους;», δηλώνει η Φαίδρα Δρούκα.

«Η Σμαράγδα είχε μεγάλη ανησυχία, γιατί ήξερε ότι στο έργο μιλάω και για την ίδια, επειδή μιλάμε για προσωπικά. Ευτυχώς της άρεσε», είπε από την πλευρά του ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Νομίζω ότι είναι η πρώτη φορά που είχα το λιγότερο άγχος από ποτέ άλλοτε. Ήταν η πιο ήρεμη πρεμιέρα μου μέχρι αυτή τη στιγμή», παραδέχεται στη συνέχεια η Φαίδρα Δρούκα.

«Ήρθαν μόνο ο άντρας μου και μία φίλη μου. Για κάποιον λόγο μέχρι τελευταία στιγμή είναι η πρώτη φορά που δεν ήθελα να έρθουν άλλοι. Βέβαια, όταν ξεκίνησε, σκεφτόμουν ότι έκανα λίγο βλακεία… γιατί είναι πολύ ωραίο να νιώθεις τόση ζεστασιά από τόσο κόσμο ενώ δεν είναι δικοί σου άνθρωποι εδώ», εξομολογείται αμέσως μετά η Φαίδρα Δρούκα στις τηλεοπτικές κάμερες.



πηγή: zappit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φαίδρα Δρούκα, Ποια,faidra drouka, poia