Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Οι διευθύνσεις που έψαχναν οι Κροάτες στην Αθήνα

Ολοένα και περισσότερες είναι οι αποκαλύψεις και οι εξελίξεις, αναφορικά με τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ Μιχάλη Κατσουρή, ο οποίος έπεσε νεκρός έξω από το γήπεδο της Ένωσης, μετά την δολοφονική επίθεση από Κροάτες χούλιγκανς.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, οι Αρχές συνεχίζουν να αναζητούν οπικοακουστικό υλικό από τις γύρω κάμερες στην προσπάθεια εντοπισμού του δολοφόνου του Μιχάλη.

Μάλιστα, μεγάλες

ελπίδες έχουν για τα ντοκουμέντα που ενδέχεται να «αντλήσουν» από τα κατασχεθέντα κινητά των συλληφθέντων χούλιγκαν. Εν προκειμένω, οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων περιμένουν την εντολή του ανακριτή για άρση απορρήτου.

Δολοφονία Μιχάλη Κατσουρή – Ποιες διευθύνσεις έψαχναν οι Κροάτες

Παράλληλα, το Star φέρνει στο φως της δημοσιότητας ακόμη ένα ντοκουμέντο. Πρόκειται για την αναζήτηση που έκανε ένας Κροάτης, ο οποίος συνελήφθη μαζί με ακόμα τέσσερις συμπατριώτες του στην Ηγουμενίτσα και ο οποίος έδωσε οικειοθελώς το κινητό του στις Αρχές.

Βλέπουμε τις αναζητήσεις μέσω Google maps που έκανε από το Ζάγκρεμπ για την Αθήνα και την Πάτρα, όπως επίσης και για μια διεύθυνση στην Αθήνα και άλλη μια διεύθυνση στο Μαρούσι. Τελικός προορισμός στους χάρτες του Κροάτη ήταν ο σταθμός «Ειρήνη».

Επίσης υπάρχουν στοιχεία για τη διαδρομή που ακολούθησαν οι πέντε Κροάτες για να φύγουν από την Αθήνα προς την Ηγουμενίτσα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως εν όψει του επαναληπτικού αγώνα το Σάββατο μεταξύ της ΑΕΚ και της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, η αστυνομία είναι σε επιφυλακή με το φόβο πως θα επιχειρήσουν και πάλι Κροάτες να έρθουν στην Αθήνα.



Keywords
Τυχαία Θέματα