Βρισηίδα Ανδριώτου για Σπύρο Μαρτίκα: «Θέλω να ζήσω τη ζωή μου»

Στο αεροδρόμιο «συνέλαβε» η κάμερα της εκπομπής του OPEN, «Καλοκαίρι Yes» την Βρισηίδα Ανδριώτου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε στον δημοσιογράφο Ηλία Σκουλά ξεκαθαρίζοντας, μεταξύ άλλων, πως δεν είναι διαθέσιμο να βρεθεί και για… τρίτη φορά στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και το Survivor.

Αρχικά, ανέφεραν πως:

«Όχι! Αν και είναι και δίπλα εκεί που ήμασταν! Πολύ δίπλα, δίπλα ακριβώς στην καλύβα μας, στον Άγιο Δομίνικο» σχετικά με το ενδεχόμενο να λάβουν

μέρος στο νέο ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «I am a celebrity, get me out from here.

Όσον αφορά, τον νέο κύκλο του My Style Rocks, η Βρισηίδα Ανδριώτου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω. Ναι, θα μου άρεσε σαν πρόσωπο η Σοφία Χατζηπαντελή στην κριτική επιτροπή.

Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, δεν θα ασχοληθώ τόσο πολύ με την κριτική επιτροπή. Ότι κρίνει το πρόγραμμα ότι είναι καλύτερο για να έχει και νούμερα, είναι ότι καλύτερο γι’ αυτό».



«Εγώ θέλω να ζήσω τη ζωή μου! Τώρα τι θα είναι και αν θα είναι εκπομπή… Δεν ξέρω παιδιά! Θέλω να τον ευχαριστηθώ, έχουμε φύγει για δυο χρόνια στο Survivor και θα δούμε!

Κάτσε να ζήσουμε τη ζωή μας, κάθε μέρα εκεί θα είμαστε; Θα χτυπάμε κάρτα; Θέλω να ζήσω τη ζωή μου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Βρισηίδα Ανδριώτου απαντώντας στο ενδεχόμενη μιας νέας πιθανής τηλεοπτικής συνύπαρξης με τον σύντροφο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βρισηίδα Ανδριώτου, Σπύρο Μαρτίκα, Θέλω,vrisiida andriotou, spyro martika, thelo