Δημήτρης Στάμου: Τοξική αντιπαράθεση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ που προσβάλλουν το λαό-Κοστολογημένο και επεξεργασμένο το πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ

Ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην Δυτική Αττική Δημήτρης Στάμου μίλησε στο TheCaller WEB TV και τον αρχισυντάκτη του TheCaller στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αρχικά, ο κ. Στάμου έψεξε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

για το γεγονός ότι διαγκωνίζονται στις προεκλογικές παροχές λίγες μόλις μέρες πριν την κάλπη της 21ης Μαΐου.

Ο ίδιος έκανε λόγο για προσβλητική συμπεριφορά των δυο αυτών κομμάτων απέναντι στο λαό, καθώς επενδύουν σε μικροκομματικά οφέλη.

Μάλιστα, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έκανε λόγο για μια τοξική αντιπαράθεση των δυο κομμάτων πάνω σε δήθεν προγράμματα.

Σχολιάζοντας τα συνθήματα του ΣΥΡΙΖΑ και την αντιπαράθεση Τσίπρα-Ανδρουλάκη για την παρακαταθήκη του Ανδρέα Παπανδρέου έκανε λόγο για «σφετερισμό της ιστορίας» από τον ΣΥΡΙΖΑ και διερωτήθηκε κατά πόσο είναι σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ο ΣΥΡΙΖΑ από τη στιγμή που είχε αγαστή συνεργασία με τον Πάνο Καμμένο και τους ΑΝΕΛ.

Εν συνεχεία ο Δημήτρης Στάμου αναφέρθηκε στο Πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για ένα απολύτως κοστολογημένο και επεξεργασμένο κόμμα, σταχυολόγησε βασικά σημεία του και μίλησε για ένα κράτος δικαίου όπως ακριβώς το οραματίζεται ο ίδιος και το κόμμα του.

Παράλληλα, ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στην Δυτική Αττική τόνισε πως στόχος του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές είναι ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, προσδιορίζοντας το στο 12% και πάνω, για να έχει ισχυρό ρόλο στις μετεκλογικές συνεργασίες.

Εξάλλου, για το πρόσωπο του πρωθυπουργού, ο κ. Στάμου σχολίασε πως «η Ελλάδα μπορεί να σωθεί και χωρίς τους Τσίπρα και Μητσοτάκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα