Ανδρέας Φουστάνος: «Δεν κατασκευάζεται η ομορφιά της Μενεγάκη, είναι το γονίδιο της τέτοιο»

Για την Ελένη Μενεγάκη μίλησε ο Ανδρεας Φουστάνος στη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Λοιπόν και τον δημοσιογράφο Παναγιώτη Βαζαίο.

Έχει συμβεί να έρθει κάποια πελάτισσά και να σας ζητήσει να την μεταμορφώσετε σε Ελένη Μενεγάκη;

Φυσικά και έχει συμβεί. Δεν μπορούν να καταλάβουν πολλές φορές ότι ένα άτομο είναι όπως είναι, γιατί φταίει το γονίδιό του. Η Ελένη είναι το γονίδιό της τέτοιο και είναι όμορφη και λαμπερή από τη φύση της. Δεν

κατασκευάζεται λοιπόν αυτή η ομορφιά.

Βλέπουμε και πολλά παραμορφωμένα πρόσωπα. Τι ακριβώς συμβαίνει;

Παραμόρφωση από χειρουργική είναι δύσκολο να γίνει. Παραμόρφωση μπορεί να γίνει µε τα ενέσιμα. Εγώ δεν συμφωνώ µε αυτά. ∆εν προωθώ το ενέσιμο. ∆εν µου αρέσει, γιατί παραμορφώνει. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορείς να το ελέγξεις και γι’ αυτό πρέπει να το αποφεύγει κανείς.

Υπάρχει ένας µμιμητισμός, ό,τι έβαλε μια γυναίκα πάει και η άλλη να το βάλει. Δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές και δεν πρέπει να επηρεαζόμαστε από τα φίλτρα που βλέπουμε στα social media.

Κυκλοφορεί πολλά χρόνια η φήμη ότι η πρώην σύζυγός σας Νατάσα Θεοδωρίδου και η κουμπάρα σας Ελένη Μενεγάκη, επειδή σας επισκέπτονται, τις έχετε κάνει ίδιες. Τι έχετε να σχολιάσετε πάνω σε αυτό;

Καμία σχέση δεν έχουν (γέλια). Τα πρόσωπά τους δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ τους. Στο μόνο που μοιάζουνε η Ελένη με τη Νατάσα, είναι στο χρώμα των μαλλιών τους, πουθενά αλλού.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανδρέας Φουστάνος, Δεν, Μενεγάκη,andreas foustanos, den, menegaki