«Καρφάρα» από Μπέττυ Μαγγίρα για Τριαντάφυλλο: «Λένε ότι τώρα μαθαίνει τηλεόραση… μαθαίνει όμως;»

Για τον Τριαντάφυλλο και τις επίμαχες δηλώσεις του γύρω από την ενδεχόμενη συνεργασία του με τη Ναταλί Κάκκαβα μίλησε η Μπέττυ Μαγγίρα, στην πρεμιέρα της εκπομπής της.

«Θα ξεκινήσω από το ότι λένε ότι ο Τριαντάφυλλος τώρα μαθαίνει τηλεόραση. Εγώ θα ρωτήσω: μαθαίνει; Για μένα δεν έχει εμπειρία αλλά ξέρεις τι έχει που μπορεί να τον αδικήσει;

Είναι παρορμητικός και αυτό που σκέφτεται και τον φουντώνει το λέει χωρίς να το φιλτράρει», σχολιάζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Αυτό

μπορεί κάποιες φορές να είναι «πουλιστερό», από την άλλη όμως πρέπει στην τηλεόραση να κρατιούνται κάποιες ισορροπίες», τονίζει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1.

«Είναι ένας έμπειρος καλλιτέχνης, που ξέρει από τηλεόραση. Τον αγαπάει ο κόσμος και αυτό είναι αλήθεια», παρατηρεί από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

«Αυτό μπορεί να είναι βούτυρο στο ψωμί του παραγωγού αλλά μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις που να του γυρίσουν μπούμερανγκ (του Τριαντάφυλλου).

Όταν βγαίνεις και λες κάτι αρνητικό για κάποιον που μπορεί να πάει και καλά να σου φάει τη θέση, μπορεί να σε φέρει εσένα προ τετελεσμένων γεγονότων», επισημαίνει η Μπέττυ Μαγγίρα για τις πρόσφατες δηλώσεις του γνωστού τραγουδιστή.



Keywords
Τυχαία Θέματα