Survivor All Star: Πήρε θέση και ο Μπο! «Συμφωνώ με την Ελευθερία Ελευθερίου ότι ο Μάριος Πρίαμος είναι η ντροπή της Κύπρου»

Το αδιανόητο ξέσπασμα της Ελευθερίας Ελευθερίου στο Survivor All Star με το που μπήκε στο παιχνίδι, συζητείται έντονα τις τελευταίες ώρες, στις ψυχαγωγικές εκπομπές και μεταξύ των τηλεθεατών, που –για όποιους το βλέπουν λίγο πιο… πονηρά μοιάζει με στημένο.

Ειδικότερα, το τρέιλερ του ριάλιτι για το επεισόδιο της Κυριακής, δείχνει την επιστροφή της Ελευθερίας Ελευθερίου

στην παραλία του Αγίου Δομινίκου, αλλά και τον μεγάλο καβγά ανάμεσα σε εκείνη και τον Μάριο Πρίαμο-Ιωαννίδη (με τον οποίο φέρεται να είχαν σχέση) για όσα συνέβησαν με την Καρολίνα Καλύβα.

Ο Μπο, που είχε σχέση με την Καρολίνα Καλύβα, έκανε τις δικές του δηλώσεις σχετικά με όσα έδειξε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου.

Μιλώντας στο «OPEN Weekend», λοιπόν, είπε ότι συμφωνεί με την Ελευθερίου.

«Το είδα το τρέιλερ, κανένα σχόλιο» είπε αρχικά, αλλά όταν ρωτήθηκε για το ξέσπασμα της τραγουδίστριας σχολίασε:

«Ήταν ένα ξέσπασμα, το ξέρεις ότι είμαι μαζί της έχει απόλυτο δίκιο. Ήταν πολύ άνανδρο αυτό που έκανε ο Μάριος, αλλά ας τον κρίνει ο κόσμος».

Όσο για το σχόλιο της Ελευθερίου, ότι ο Μάριος Πρίαμος «είναι η ντροπή της Κύπρου» απάντησε «συμφωνώ».



Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Πήρε, Μπο Συμφωνώ, Ελευθερία Ελευθερίου, Μάριος Πρίαμος, Κύπρου,Survivor All Star, pire, bo symfono, eleftheria eleftheriou, marios priamos, kyprou