Human Health Intelligence: Η Μαρία Μισέντου παρουσίασε τον νεοσύστατο οργανισμό

Στους κόλπους των διεργασιών της Εβδομάδας Ψηφιακής Υγείας, Athens Digital Health Week, που διοργανώνεται από την ΗΔΙΚΑ Α.Ε. και την Εθνική Αρχή Ηλεκτρονικής Υγείας Κύπρου, παρουσιάστηκε ο Νεοσύστατος Οργανισμός Human Health Intelligence, από το μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Μισέντου Μαρία.

Πρόκειται

για έναν Οργανισμό Διεθνούς εμβέλειας και επιρροής, του οποίου αποστολή είναι να συμβάλλει στην ουσιαστική και διαρκή βελτίωση της παρεχόμενης ποιότητας των Υπηρεσιών Υγείας προς τον πολίτη, ενσωματώνοντας και προωθώντας καινοτόμες τεχνολογίες και επιστημονικές εφαρμογές, απαντώντας σε όλες τις σύγχρονες προκλήσεις στον τομέα της Υγείας.

Από το Public Health Intelligence και το Health Care Intelligence, στην προηγμένη υπολογιστική νοημοσύνη για την ανάλυση και κατάτμηση ιατρικών εικόνων και δειγμάτων, για την επιδημιολογική επιτήρηση και την εξαγωγή στατιστικών συμπερασμάτων και πολιτικών υγείας, για την ταχεία και στοχευμένη λήψη κλινικών αποφάσεων, για την ευφυή διαχείριση και επεξεργασία μεγάλου όγκου δεδομένων, εξετάσεων και γνωματεύσεων, για τη διαλειτουργικότητα και την απρόσκοπτη διεπαφή, για την ολοκληρωμένη και ανθρωποκεντρική προσέγγιση στον τρόπο παροχής υγειονομικής περίθαλψης.

Ο νεοϊδρυθείς οργανισμός Human Health Intelligence, επικεντρώνεται τόσο στην Τεχνολογία και την Επιστημονική καινοτομία, όσο και στην διαρκή εκπαίδευση, την ηθική ευαισθητοποίηση, την ασφαλή διαχείριση δεδομένων. Με Ηθική, με ασφάλεια, με διαφάνεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Human Health Intelligence, Μαρία Μισέντου,Human Health Intelligence, maria misentou