Η Hyundai στο Μουντιάλ με υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα

Ένας στόλος από 236 υβριδικά και ηλεκτρικά Hyundai θα χρησιμοποιηθούν στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 για τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών και φιλάθλων.

Η Hyundai Motor Company στηρίζει το μεγαλύτερο τουρνουά ποδοσφαίρου στον κόσμο παρέχοντας φιλικά προς το περιβάλλον οχήματα για τις ανάγκες μετακίνησης στελεχών της διοργάνωσης και φιλάθλων. Αυτή σηματοδοτεί την πρώτη φορά στην

ιστορία της διοργάνωσης που υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα καλύπτουν το 50% του στόλου των οχημάτων για τις απαραίτητες μετακινήσεις.

Συνολικά, η Hyundai θα διαθέσει 616 οχήματα στο FIFA World Cup 2022. Από αυτά τα 446 είναι επιβατικά οχήματα, με 226 από αυτά να είναι πλήρως υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα. Το στόλο οχημάτων πλαισιώνουν και 10 ηλεκτρικά λεωφορεία Elec City. Πιο αναλυτικά, τα μοντέλα που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι τα Hyundai IONIQ 5, Sonata Hybrid, Tucson Hybrid και Kona Hybrid. Τα ηλεκτρικά Genesis G80 και GV70 θα χρησιμοποιηθούν για τη μεταφορά VIP προσώπων και προσωπικού της FIFA, ενώ τα λεωφορεία Elec City για τη μεταφορά των εκπροσώπων των ΜΜΕ.

Η εταιρεία θα παρέχει υπηρεσίες φόρτισης καθ’ οδόν σε ηλεκτρικά οχήματα χρησιμοποιώντας την καινοτόμο τεχνολογία Vehicle-to-Load (V2L) των Hyundai IONIQ 5. Παράλληλα, θα πραγματοποιεί παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των οχημάτων για τυχόν ατυχήματα και θα παρέχει άμεση βοήθεια, όπως αποστολή έκτακτης ανάγκης, αντιμετώπιση προβλημάτων και επιθεώρηση οχήματος, όπου απαιτείται.

Συνεργασία για τη βιωσιμότητα

Επιπρόσθετα της παροχής οχημάτων, η Hyundai Motor ξεκίνησε την εκστρατεία του Παγκοσμίου Κυπέλλου «Goal of the Century» (GOTC) με το σλόγκαν «Ένας Ενωμένος Κόσμος για την Αειφορία» τον Απρίλιο, οπτικοποιώντας την ουδετερότητα άνθρακα για το Παγκόσμιο Κύπελλο και τους φίλους του ποδοσφαίρου σε όλο τον κόσμο. Ως μέρος της καμπάνιας, η Hyundai δημιούργησε την Team Century, μια ομάδα πρεσβευτών της εκστρατείας με αρχηγό τον πρώην ποδοσφαιριστή της εθνικής Αγγλίας Στίβεν Τζέραρντ. Κάθε μέλος της Team Century θέτει στόχους για τη δημιουργία ενός βιώσιμου μέλλοντος για τον πλανήτη στον τομέα εξειδίκευσής του.

Τα 11 μέλη της Team Century θα πλαισιώσουν οι «BTS» Παγκόσμιοι πρεσβευτές της Hyundai Motor, ο Nadia Nadim Αφγανός πρόσφυγας ποδοσφαιριστής και πρέσβης της UNESCO στη Δανία, ο Αμερικάνος σχεδιαστής μόδας Jeremy Scott, ο Ιταλός γλύπτης Lorenzo Quinn, ο φωτογράφος ντοκιμαντέρ Nicky Woo και το ρομπότ Spot της Boston Dynamics.

Δες ακόμη:

Η Hyundai πηγαίνει στη Σελήνη

The post Η Hyundai στο Μουντιάλ με υβριδικά και ηλεκτρικά οχήματα appeared first on trcoff.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα