Πόσα θα πληρώνατε για ένα σετ αποσκευών από Ferrari F50;

Κατασκευασμένο από τη Schedoni ειδικά για να ταιριάζει ακριβώς στους αποθηκευτικούς χώρους της Ferrari F50, το σετ αποτελείται από μια τσάντα χειρός, μια τσάντα ρούχων και μια τσάντα duffel. Κατασκευασμένο από μαύρο δέρμα με μαύρες ραφές και με τμήματα σε κόκκινο σουέτ για να κάνουν αντίθεση, το σετ θα μπορούσε τώρα να γίνει δικό σας.

Η τσάντα διαθέτει λαβή μεταφοράς στο επάνω μέρος και δύο μεταλλικά κουμπώματα. Έρχεται με δερμάτινη επένδυση, κόκκινες

πινελιές στην κορυφή και μεταλλικό λογότυπο Ferrari. Στο μεταξύ, στο εσωτερικό, έχει γκρι επένδυση βινυλίου με μοτίβο το cavallino rampante, καθώς και τσέπες αποθήκευσης.

Η τσάντα ρούχων διπλώνει στη μέση κι είναι ιδανική για να κουβαλάς κοστούμι. Έχει επίσης ένα μεταλλικό λογότυπο κάτω από τη λαβή, τόνο κόκκινου σουέτ κι ένα φερμουάρ σε όλο το μήκος της. Εσωτερικά έχει την ίδια επένδυση, καθώς και κρεμάστρα και μια πλαστική γέμιση για να διατηρεί το σχήμα της ώστε να μην τσαλακώνει τα ρούχα σας. Έρχεται επίσης με ρυθμιζόμενο ιμάντα ώμου.

Η τσάντα duffel είναι ίσως η πιο απλή από τις τρεις, αν και φέρει επίσης ένα λογότυπο Ferrari κι ένα φερμουάρ σε όλο το μήκος. Και τα τρία είδη συνοδεύονται από κατάλληλου μεγέθους κίτρινες προστατευτικές τσάντες, για να τυλίγετε τις αποσκευές σας ώστε να μη φθείρονται στα ταξίδια σας.

Ο σημερινός ιδιοκτήτης απέκτησε τις τσάντες το 2017 και τώρα τις πουλάει στο Bring a Trailer στο Portland. Θα πρέπει όμως να είστε βιαστικοί (η δημοπρασία λήγει σήμερα) και γαλαντόμοι (αφού έχει ήδη προσφορά στα 9.000 $). 

The post Πόσα θα πληρώνατε για ένα σετ αποσκευών από Ferrari F50; appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα