Καινούριο Suzuki Grand Vitara, παρουσιάζεται στις 20 Ιουλίου (vid)

Λιγότερο από δύο εβδομάδες μετά την κυκλοφορία του Toyota Urban Cruiser Hyryder, η Maruti Suzuki παρουσίασε τη δική της έκδοση του μικρού SUV, η οποία θα πωλείται στην Ινδία με την ονομασία Grand Vitara. Το νέο Grand Vitara θα βρίσκεται πάνω από το Brezza και το XL6 στην ινδική γκάμα SUV της Suzuki. Κρίνοντας από το αδερφάκι του

με το σήμα Toyota, θα έχει μήκος 4.365 χιλιοστά και μεταξόνιο 2.600, διαστάσεις παρόμοιες με το Suzuki SX4 S-Cross. Το τελευταίο απέκτησε πρόσφατα μια νέα γενιά στην Ευρώπη, αλλά στην Ινδία εξακολουθεί να κυκλοφορεί η παλιά έκδοση, οπότε δεν θα εκπλαγούμε αν το Grand Vitara χρησιμεύσει ως άμεσος αντικαταστάτης.

Το σύντομο teaser δείχνει τα λεπτά πίσω φώτα LED και το λογότυπο Grand Vitara κάτω από το έμβλημα της Suzuki. Το μοντέλο αναμένεται να μοιράζεται τα περισσότερα από τα πάνελ του αμαξώματος του με το Hyryder, με μοναδικό σχεδιασμό για το μπροστινό και το πίσω άκρο. Αυτές οι αλλαγές θα είναι αρκετές για να ξεκαθαρίζει ότι ανήκει στην οικογένεια της Suzuki, καθώς το προφίλ μοιάζει ήδη με την τελευταία σχεδιαστική γλώσσα της αυτοκινητοβιομηχανίας. Το εσωτερικό θα είναι πανομοιότυπο, με οθόνη αφής 9 ιντσών, ψηφιακό πίνακα οργάνων 7 ιντσών, δερμάτινη επένδυση και προαιρετική ηλιοροφή.

Vitara, γιατί είναι το καλύτερο μοντέλο της κατηγορίας εκτός δρόμου;

Όπως και το Hyryder, το Grand Vitara θα προσφέρεται είτε με τον ήπιο υβριδικό κινητήρα 1.5 λίτρων της Suzuki, απόδοσης 102 ίππων, είτε με έναν διαφορετικό πλήρως υβριδικό κινητήρα 1.5 λίτρων που προέρχεται από την Toyota , με συνδυασμένη απόδοση 116 ίππων. Και στις δύο περιπτώσεις, η ισχύς θα μεταφέρεται στον μπροστινό άξονα, αν κι η Suzuki σχεδιάζει επίσης μια έκδοση με κίνηση σε όλους τους τροχούς.

Το νέο Grand Vitara θα κάνει το ντεμπούτο του στις 20 Ιουλίου, αλλά η Suzuki δέχεται ήδη προπαραγγελίες μέσω της επίσημης ιστοσελίδας των αντιπροσώπων της Nexa με τις τιμές να ανακοινωθούν τον Αύγουστο. Το Suzuki Grand Vitara θα παράγεται στο εργοστάσιο της Toyota Bidadi στην Karnataka της Ινδίας, μαζί με το Hyryder. Η εταιρία σχεδιάζει να εξάγει το μοντέλο σε άλλες αγορές εκτός Ινδίας στο εγγύς μέλλον.

The post Καινούριο Suzuki Grand Vitara, παρουσιάζεται στις 20 Ιουλίου (vid) appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα