Η Hennessey μεταφέρει το έλατο με στιλ και πολύ υψηλή ταχύτητα

Τα Χριστούγεννα έρχονται τόσο γρήγορα, αλλά εκεί στο Texas, φαίνεται ότι καταφτάνουν λίγο πιο γρήγορα από τον υπόλοιπο πλανήτη: για την ακρίβεια με 300+ πάνω στην οροφή μιας Shelby Mustang βελτιωμένη από τη Hennessey! Τα περσινά Χριστούγεννα, η Hennessey έδεσε ένα έλατο στην οροφή ενός Audi

RS6 Avant κι έστειλε τη βελόνα του ταχυμέτρου στα 294 χλμ/ώρα. Αλλά αυτή τη φορά, ο βελτιωτής-κατασκευαστής από το Texas επέλεξε μια Shelby Mustang GT500 βαμμένη σε απόχρωση Eruption Green.

Η εργοστασιακή Shelby GT500 είναι ήδη ένα πραγματικό κτήνος με 760 εργοστασιακούς ίππους χάρη στον κομπρεσοράτο V8 των 5.2 λίτρων. Τώρα όμως εξοπλίζεται με το πακέτο Venom 1.000 της Hennessey, το οποίο, όπως υποδηλώνει το όνομά του, αποδίδει 1.000 ίππους και 1.152 Nm ροπής.

Το χριστουγεννιάτικο ευχετήριο βίντεο της Hennessey δείχνει τον Grinch να κλέβει ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο και να το δένει στην οροφή της Mustang, προτού ο επαγγελματίας οδηγός αγώνων Spencer Geswein αναλάβει τα ηνία για να δοκιμάσει πόσο γρήγορα μπορεί να ταξιδέψει το πράσινο τετράτροχο τέρας μεταφέροντας το έλατο στο σπίτι. Η απάντηση είναι πολύ. Παρά το γεγονός ότι η αεροδυναμική της Mustang δέχθηκε ισχυρό πλήγμα από το δέντρο, η Mustang κατάφερε να αναπτύξει 309 χλμ/ώρα.

The post Η Hennessey μεταφέρει το έλατο με στιλ και πολύ υψηλή ταχύτητα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα