Εξάτροχη Lamborghini Urus: επιτέλους ξεχωρίζεις από την πλέμπα

Μπορεί στη χώρα μας η Urus να είναι ένα σχετικά σπάνιο θέαμα, αλλά στις πιο πλούσιες πολιτείες στις ΗΠΑ είναι σχεδόν κοινότυπη. Πώς λοιπόν θα διαφοροποιηθείς από τον σωρό; Ένας τρόπος είναι να καταφύγεις σε καγκουρο-bodykit, αλλά τότε θα σε κατηγορήσουν για κακόγουστο, αν κι οι πλούσιοι δεν είναι ποτέ κακόγουστοι, μόνο εκκεντρικοί. Μπορείς να ενσωματώσεις λύσεις όπως της Mansory, που μετέτρεψε την Urus σε δίπορτη, αλλά τότε θα χάσεις σε πρακτικότητα, ενώ κι αυτή είναι στην ουσία μια καγκουριά και μισή.

Όχι, η λύση

είναι προφανής αλλά δεν την είχε σκεφτεί κανείς μέχρι τώρα: απλώς μετατρέπεις την Lambo σου σε εξαθέσια και κλείνεις όλα τα στόματα. Δε γνωρίζουμε αν πρόκειται για πραγματικό 6Χ6 όχημα, καθώς υπάρχει περίπτωση ο επιπλέον άξονας να περιστρέφεται ελεύθερα, χωρίς να παίρνει κίνηση από τον V8 κινητήρα, αλλά όπως και να έχει, γυρίζει κεφάλια σαν τρελή!

Δυστυχώς οι πληροφορίες που κυκλοφορούν στο Διαδίκτυο είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ακόμα κι οι φωτογραφίες είναι λιγοστές, οπότε πάνω σας παραθέτουμε ένα βίντεο από τότε που το project ήταν ημιτελές, ενώ στην κορυφή της σελίδας μπορείτε να το καμαρώσετε ολοκληρωμένο. Κι αν απορείτε για το πόσο βολικό είναι ένα τέτοιο όχημα στην καθημερινότητα, να σας θυμίσουμε ότι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού υπάρχει περισσότερη ευρυχωρία στο οδικό δίκτυο, με αποτέλεσμα μοντέλα που εδώ θεωρούνται τεράστια (όπως το Ford Ranger Raptor), εκεί να αποτελούν τη βάση των αμερικάνικων pick-up.

The post Εξάτροχη Lamborghini Urus: επιτέλους ξεχωρίζεις από την πλέμπα appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα