Απίστευτο: μια Toyota Corolla προσγειώνεται ΕΠΙΤΗΔΕΣ σε στέγη

Το συμβάν συνέβη στην κομητεία Mifflin της Pennsylvania την Κυριακή που μας πέρασε και δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιου είδους ατύχημα. Το παράδοξο είναι πως όλο αυτό έγινε σκόπιμα, αναφέρει η τοπική Αστυνομία. Σύμφωνα με τους first responders, ο οδηγός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο κι η κατάστασή του δεν έχει γίνει γνωστή. Ευτυχώς κανείς άλλος δεν τραυματίστηκε.

Πώς ακριβώς βρέθηκε η Corolla να ίπταται πέντε μέτρα από το έδαφος; Οι Αρχές δεν έχουν καταλήξει ακόμη στο συμπέρασμα πώς κατάφερε να προσγειωθεί μέσα από το σπίτι, αν κι η κοινή λογική θα έλεγε ότι πιθανότατα επρόκειτο

για συνδυασμό υπερβολικής ταχύτητας κι απρόσεκτης οδήγησης. Σύμφωνα με τις τοπικές ειδήσεις, η πυροσβεστική υπηρεσία πιστεύει ότι ο οδηγός χτύπησε έναν μικρό ανάχωμα δίπλα στον δρόμο που τον έστειλε στον αέρα λες κι έπαιζε σε κάποιο βιντεοπαιχνίδι. Ωστόσο, οι Αρχές επιβολής του νόμου ισχυρίζονται ότι υπήρχε δόλος και δεν ήταν απλώς η κακιά στιγμή.

«Διαπιστώθηκε μέσω έρευνας ότι το ατύχημα ήταν σκόπιμη ενέργεια κι εκκρεμούν κατηγορίες εις βάρος του οδηγού», δήλωσε η Αστυνομία της Πολιτείας της Pennsylvania. Ωστόσο, δε δόθηκαν στη δημοσιότητα άλλες πληροφορίες, επομένως δεν είναι σαφές προς το παρόν ποιο θα μπορούσε να είναι το κίνητρο. Κάποιος κακεντρεχής θα έλεγε ότι απεγνωσμένος οδηγός Toyota προσπάθησε να προσδώσει οδηγικό ενδιαφέρον στο ιαπωνικό μοντέλο.

Φαίνεται ότι η Corolla εκινείτο αρκετά γρήγορα, δεδομένου ότι μπήκε αρκετά βαθιά στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Χρειάστηκαν αρκετά οχήματα έκτακτης ανάγκης—συμπεριλαμβανομένων πυροσβεστικών οχημάτων και ρυμουλκών— για να κατεβάσουν το αυτοκίνητο, να βγει ο οδηγός και να στηρίξουν την οροφή του σπιτιού με υποστυλώματα. Η Corolla καταστράφηκε, αλλά και το σπίτι υπέστη μεγάλες ζημιές. Είναι αξιοσημείωτο ότι ο οδηγός επέζησε, αλλά οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ήταν επίσης απίστευτα τυχεροί που δεν ήταν πουθενά κοντά στο επίμαχο δωμάτιο κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης.

The post Απίστευτο: μια Toyota Corolla προσγειώνεται ΕΠΙΤΗΔΕΣ σε στέγη appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα