Toyota GR86/Subaru BRZ: επετειακές εκδόσεις για τα 10 χρόνια

Η Toyota Gazoo λάνσαρε μια ειδική έκδοση του GR86 για την ιαπωνική αγορά, γιορτάζοντας τα 10 χρόνια από την παρουσίαση του σπορ μοντέλου. Το Toyota GR86 RZ 10th Anniversary Limited έρχεται με ιδιαίτερες πινελιές μέσα κι έξω και ένα πορτοκαλί θέμα για να διαφοροποιηθεί από το δίδυμο Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited που παρουσιάστηκε σε μπλε

χρώμα.Το ειδικό GR86 βασίζεται στην έκδοση RZ και διατίθεται αποκλειστικά σε απόχρωση flame orange. Οι πολυάκτινες ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών είναι φινιρισμένες σε μαύρο χρώμα, ώστε να ταιριάζουν με τα καπάκια των καθρεπτών και τις λεπτομέρειες στους προφυλακτήρες. Υπάρχει επίσης ένα αυτοκόλλητο “10η επέτειος από το 2012” στο πίσω παρμπρίζ.

Το δίδυμο Subaru BRZ S 10th Anniversary Limited γιορτάζει μια δεκαετία από το λανσάρισμα στην αγορά, με περιορισμένη παραγωγή 200 μονάδων που προορίζονται για την ιαπωνική αγορά.

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνωστός ατμοσφαιρικός κινητήρας boxer 2.4 λίτρων που παράγει 235 ίππους και 250 Nm ροπής, όπως συμβαίνει με όλα τα GR86 και BRZ ιαπωνικών προδιαγραφών. Η ισχύς αποστέλλεται στον πίσω άξονα είτε μέσω μηχανικού κιβωτίου έξι σχέσεων είτε μέσω αυτόματου έξι σχέσεων. Σε αντίθεση με τη Subaru που αποκάλυψε μια περιορισμένη παραγωγή 200 μονάδων για το παρόμοιο BRZ, η Toyota δεν διευκρίνισε πόσα από τα συλλεκτικά GR86 θα παραχθούν.

The post Toyota GR86/Subaru BRZ: επετειακές εκδόσεις για τα 10 χρόνια appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα