Las Vegas: δύο κλήσεις για ταχύτητα μέσα σε δύο μόλις λεπτά

Ο οδηγός μιας Chevrolet Camaro SS στο Las Vegas των ΗΠΑ έλαβε δύο κλήσεις  για υπερβολική ταχύτητα μέσα σε δύο μόλις λεπτά, αφού αποφάσισε να διασκεδάσει λίγο πίσω από το τιμόνι του ισχυρού muscle car. Ο Jeffrey Hair

σταμάτησε για πρώτη φορά από αστυνομικό του Βόρειου Las Vegas την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 20:22 στη λεωφόρο Lake Mead Boulevard και McDaniel. Οδηγούσε με 73 μίλια ανά ώρα (117 χλμ/ώρα) με όριο τα 35 μίλια (56 χλμ/ώρα). Για τους περισσότερους ανθρώπους, αυτό θα χρησίμευε ως μια σκληρή αφύπνιση για την οδική ασφάλεια, αλλά και το πορτοφόλι τους και θα τους ενθάρρυνε να αλλάξουν τη συμπεριφορά τους και να επιβραδύνουν αμέσως. Δε συνέβη όμως σε αυτή την περίπτωση.

Το 3News αναφέρει ότι λιγότερο από δύο λεπτά αφότου οι αστυνομικοί επέβαλαν την πρώτη κλήση, ο 36χρονος σταμάτησε για άλλη μια φορά, αν κι αυτή τη φορά στην 5η οδό νότια του Brooks. Προφανώς εκνευρισμένος από την πρώτη κλήση και θεωρώντας ότι είχε εξαντλήσει τα περιθώρια κακοδαιμονίας του, τώρα οδηγούσε ακόμα πιο γρήγορα και συνελήφθη να κινείται με 106 μίλια (170 χλμ/ώρα) σε ζώνη των 35 μιλίων (56 χλμ/ώρα).

Η δεύτερη ακινητοποίηση του Hair δεν αφορούσε απλώς μία ακόμα κλήση, αλλά πλέον συνελήφθη και κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση. Οι αρχές ρυμούλκησαν επίσης την Camaro του στο αστυνομικό τμήμα. Υπενθυμίζουμε ότι το αμερικάνικο μοντέλο τροφοδοτείται από έναν ατμοσφαιρικό V8 6.2 λίτρων που αποδίδει 455 ίππους και 617 Nm ροπής. Μπορεί να μην είναι η ταχύτερη ή η πιο ισχυρή Camaro που παρουσιάστηκε ποτέ, αλλά προσφέρει περισσότερο από αρκετές επιδόσεις για να σας βάλει σε μπελάδες. Ρωτήστε και τον Jeffrey να σας πει.

The post Las Vegas: δύο κλήσεις για ταχύτητα μέσα σε δύο μόλις λεπτά appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα