Lotus:εγκαινιάζει το πρώτο της Παγκόσμιο Κατάστημα στο Λονδίνο

Όταν τελειώσει κατά το φετινό φθινόπωρο, το κατάστημα των 420 τετραγωνικών μέτρων θα περιλαμβάνει εκθεσιακό χώρο τριών μοντέλων στο ισόγειο, με αρκετό επιπλέον χώρο για τα αξεσουάρ της Lotus. Δεν ακούγεται πολύ, αλλά θα μπορεί να χωρέσει την τρέχουσα γκάμα οχημάτων της Lotus που περιλαμβάνει το ηλεκτρικό SUV Eletre, το σπορ αυτοκίνητο με κινητήρα βενζίνης Emira και το ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο Evija.

Το

κατάστημα θα διαθέτει επίσης VIP lounge με δυνατότητα ψηφιακής διαμόρφωσης για τους υποψήφιους αγοραστές, μέσω της νέας ηλεκτρονικής πλατφόρμας που ήδη εξυπηρετεί τους πελάτες της Lotus online, επιτρέποντάς τους να διαμορφώσουν και να αγοράσουν τα μοντέλα της.

Το Lotus Mayfair θα χρησιμεύσει επίσης ως η λονδρέζικη βάση για το τμήμα Lotus Advanced Performance, το οποίο ιδρύθηκε πρόσφατα για project κατά παραγγελία. Ο Geoff Dowding, Εκτελεστικός Διευθυντής Πωλήσεων και Aftersales της Lotus, αναμένει ότι η εμβληματική εγκατάσταση θα προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Έτσι, θα φιλοξενεί ειδικά μοντέλα από την ιστορία της Lotus και θα έχει ένα πλήρες πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Η Lotus αναβάθμισε πρόσφατα τους εκθεσιακούς της χώρους προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με την τελευταία οπτική ταυτότητα της μάρκας. Ολοκληρωμένα καταστήματα μπορούν ήδη να βρεθούν στη Μέση Ανατολή (Bahrain), στο Ηνωμένο Βασίλειο (Exeter), στην Ευρώπη (Βρυξέλλες, Βέλγιο και Τορίνο στην Ιταλία) και στις ΗΠΑ (Dallas και Texas), ενώ περισσότερα Lotus Centers θα λάβουν παρόμοιες αναβαθμίσεις στους επόμενους μήνες.

The post Lotus:εγκαινιάζει το πρώτο της Παγκόσμιο Κατάστημα στο Λονδίνο appeared first on CarTalk.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα