MG ZS: Το πιο προσιτό και ολοκληρωμένο SUV

To νέο SUV της MG προσφέρει όλα όσα θέλει ο υποψήφιος αγοραστής της κατηγορίας, χωρίς να πληγεί ο οικογενειακός προϋπολογισμός.

Η MG Motor επέστρεψε το περασμένο φθινόπωρο στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου με πλήρη γκάμα μοντέλων που ξεχωρίζουν για τα προηγμένα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, τον πλήρη εξοπλισμό άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας, και τις λογικές τιμές που συμβαδίζουν με

την εποχή που ζούμε.

Η γκάμα της MG Motor είναι πληθωρική και διαθέτει μοντέλα διαφόρων κατηγοριών και τεχνολογιών, με το μικρότερο από αυτά να είναι το άκρως ανταγωνιστικό B SUV ZS. Το νέο ZS διατίθεται σε εκδόσεις βενζίνης και αμιγώς ηλεκτρικές, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία σχέση τιμής προς αξία. Για την ακρίβεια, η τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 18.950 ευρώ.

Το ZS έχει μήκος 4,32 μέτρα, πλάτος 1,81 μέτρα και ύψος 1,65 μέτρα, και το μεταξόνιο του ακουμπά τα 2,58 μέτρα, πράγμα που σημαίνει ότι οι διαστάσεις του το φέρνουν κοντά στην αμέσως μεγαλύτερη κατηγορία των μικρομεσαίων SUV, χωρίς όμως να παίρνει την ανιούσα η τιμή του.

Σχεδιαστικά, το ZS ακολουθεί τη σύγχρονη σχεδιαστική γλώσσα της εταιρείας που έχει επιμεληθεί ένα πολυεθνικό σχεδιαστικό κέντρο, δίνοντας έμφαση στο ευρωπαϊκό γούστο. Οι αναλογίες του είναι σωστές και το αμάξωμα διαθέτει αρκετές ανάγλυφες επιφάνειες, που σε συνδυασμό με τα πλαϊνά νεύρα και τους τονισμένους θόλους, του εξασφαλίζουν ένα αρκετά δυναμικό και σύγχρονο παρουσιαστικό.

Παρόμοια προηγμένη εικόνα συναντάμε και στο 5θέσιο εσωτερικό, με το ταμπλό να αποτελείται από μαλακά πλαστικά πολύ καλής ποιότητας και η συναρμογή τους να κυμαίνεται στο ίδιο υψηλό επίπεδο.

Η σχεδίασή του ευνοεί την εργονομία, με τον πλούσιο εξοπλισμό και το εξελιγμένο σύστημα πολυμέσων να προσφέρουν υψηλή άνεση και να φροντίζουν για την ασφάλεια των μετακινήσεων. Οι χώροι θα βολέψουν με άνεση πέντε ενήλικους επιβάτες και ο μεγάλος χώρος αποσκευών των 448 λίτρων υπόσχεται ότι θα χωρέσει πολλές αποσκευές.

Η βασική βενζινοκίνητη έκδοση αφορά τον 4κύλινδρο ατμοσφαιρικό 1.5 που αποδίδει 106 ίππους και 141 Nm, και συνδυάζεται με χειροκίνητο σασμάν πέντε σχέσεων. Τα επίπεδα εξοπλισμού είναι δύο, Exclusive και Luxury, με τα στοιχεία άνεσης, ασφάλειας και συνδεσιμότητας της βασικής έκδοσης να μην παρουσιάζουν ελλείψεις.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα μοντέλα της MG Motor καλύπτονται με εγγύηση για 7 χρόνια από την ημέρα πρώτης ταξινόμησής τους ή 150.000 χιλιόμετρα, για όλα τα μηχανικά τους μέρη και τη συστοιχία μπαταριών των ηλεκτρικών εκδόσεων. Μάλιστα, η εγγύηση αυτή είναι πλήρως μεταβιβάσιμη στον επόμενο ιδιοκτήτη του οχήματος, μέχρι και την περίοδο της λήξης της.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα