Lancia Ypsilon: Ρεκόρ πωλήσεων το πρώτο 3μηνο του 2024

Η Lancia Ypsilon έσπασε ρεκόρ πωλήσεων στην ιταλική αγορά το πρώτο 3μηνο του 2024, κλείνοντας στο +16% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο πέρσι, παραδίνοντας 12.923 μονάδες συνολικά.

Αξίζει να αναφερθεί πως ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία του και το τρίτο με τις περισσότερες πωλήσεις γενικά. Δια στόματος του Διευθύνοντος Συμβούλου, Luca Napolitano η φίρμα δηλώνει υπερήφανη που έγινε μάρτυρας του πάθους και της αγάπης από τους αγοραστές για την προτίμησή τους. Το συγκεκριμένο

μοντέλο ξεχωρίζει για το στυλ του, τη κομψότητά του και τη συνδεσιμότητά του.

Η Lancia Ypsilon ήταν το πρώτο υβριδικό μοντέλο με τις περισσότερες πωλήσεις στην κατηγορία, τόσο τον Μάρτιο με 4.210 μονάδες, όσο και το τρίμηνο συνολικά με 11.296 μονάδες. Η εμπορική επιτυχία του αστικού οχήματος είναι αξιοσημείωτη, αν αναλογιστεί κανείς πως η τρέχουσα γενιά θα διατίθεται στην Ιταλία, μόνο μερικούς μήνες ακόμα.

Στησυνέχεια, θα δώσει την σκυτάλη στη New Lancia Ypsilon, η οποία αποκαλύφθηκε επίσημα μόλιςστις 14 Φεβρουαρίου στο Μιλάνο. Η εταιρεία είναι πανέτοιμη γιατην εποχή της μεγάλης Αναγέννησής της και έχει καταστρώσει 10ετέςστρατηγικό σχέδιο. Να υπενθυμίσουμε πως στα 117 χρόνια της ιστορίαςτης, έχει κατασκευάσει μερικά μυθικά τετράτροχα σαν την Flaminia, την Aurelia B24 Spider, την Delta, την Stratos, την 037, την Fulvia, την Beta HPE και πολλά άλλα.

Διαβάστε περισσότερα στο carandmotor.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα