Η TÜV HELLAS στην Ecotec 2012

09:43 15/3/2012 - Πηγή: Econews

Ο Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης TÜV HELLAS συμμετέχει στην 5η Διεθνή Έκθεση «ECOTEC – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα», από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου στο Εκθεσιακό Κέντρο «ExpoAthens», με το περίπτερο Θ9 στην Αίθουσα 2.

Παράλληλα με τη συμμετοχή στην Έκθεση η TÜV HELLAS διοργανώνει ανοιχτή εκδήλωση με θέμα «Επιθεώρηση και Πιστοποίηση Φωτοβολταϊκών Συστημάτων από την TÜV HELLAS με την εμπειρία 75MWp σε 44 έργα σε

όλη την Ελλάδα, για την επιμήκυνση της ζωής του έργου, αύξηση της απόδοσης και διασφάλιση της επένδυσης». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου, στις 16:00, στην Αίθουσα «Β».

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τεχνικά θέματα γύρω από τα Φωτοβολταϊκά Συστήματα από στελέχη της TÜV HELLAS. Στην εκδήλωση συμμετέχει και η EFG Eurobank με την ομιλία του κ. Αλ. Παπαγεωργίου, Product Development Manager. Αναλυτικά, οι θεματικές που θα αναπτυχθούν στην εκδήλωση:

-   Στήριξη των Φ/Β πλαισίων, οι απαιτήσεις για τη Μεταλλική Κατασκευή και η αντοχή της στο βάθος του χρόνου. Νικόλαος Πατσόπουλος, Πολιτικός Μηχανικός, Επιθεωρητής Κτιριακών – Τεχνικών Έργων TÜV HELLAS

-   Επάρκεια των Ηλεκτρολογικών μελετών και αντίκτυπος στην αύξηση της απόδοσης του Πάρκου. Ευστράτιος Κόμης, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Επιθεωρητής Κτιριακών – Τεχνικών Έργων TÜV HELLAS

-   Πράσινο Δάνειο Κατοικίας – Φωτοβολταϊκά. Αλέξανδρος Παπαγεωργίου, Product Development Manager, EFG Eurobank

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της TÜV HELLAS έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν αναλυτικά για τη δραστηριότητα που αναπτύσσει ο Οργανισμός στους τομείς της Ενέργειας, του Περιβάλλοντος και της Ασφάλειας με επιθεωρήσεις έργων σε Φωτοβολταϊκά και Αιολικά Πάρκα, Υδροηλεκτρικούς και Θερμοηλεκτρικούς Σταθμούς.

Η TÜV HELLAS είναι Οργανισμός Επιθεώρησης και Πιστοποίησης, 100% θυγατρικός του Γερμανικού Οργανισμού TÜV NORD Group. Στον Τομέα της Ενέργειας έχει συνδέσει το όνομά της με την πιστοποίηση των μεγαλύτερων έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, ενώ συνολικά έχει πιστοποιήσει 44 έργα συνολικής ισχύος 75MWp. Μεταξύ άλλων, η TÜV HELLAS έχει πιστοποιήσει τα Φωτοβολταϊκά Πάρκα της Protergia (11,5MWp), της Selected Volt (10MWp), της Energa (5MWp), τα Αιολικά Παναχαϊκό Όρος Ι & ΙΙ (48,4MW), Αδέρες (36MW), Δίδυμα (36MW), τη ΔΕΣΦΑ, τη ΔΕΠΑ και την ΕΠΑ Αττικής.

Keywords
Τυχαία Θέματα