Φωτοβολταϊκή ενέργεια μέσω Facebook δωρίζει η Proinso

Η PROINSO –εταιρεία εξειδικευμένη στη διανομή ηλιακών στοιχείων, μετατροπέων, ιχνηλατών και σταθερών πλαισίων για ηλιακές φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις εδάφους και στεγών- λανσάρισε μία νεωτεριστική πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας με τον τίτλο “Αλληλέγγυα Ηλιακή Ενέργεια” που θα έχει αντίκτυπο στα κοινωνικά δίκτυα.

Στόχος της είναι να συγκεντρώσει, μέσω των “κλικ” των χρηστών στις σελίδες της στο facebook, βατ ηλιακής ενέργειας που θα μετατραπούν σε φωτοβολταϊκό υλικό που θα δωρισθεί

από την PROINSO για φωτοβολταϊκά πρότζεκτ σε μη προνομιούχες περιοχές που δεν έχουν τα εφόδια και/ή την δυνατότητα να εκμεταλλευθούν την ηλιακή ενέργεια.

Οι χρήστες απλά θα κάνουν ένα κλικ και η PROINSO θα είναι αυτή που θα αναλάβει συνολικά εκ μέρους των χρηστών να δωρίσει την μέγιστη ισχύ σε κιλοβάτ που θα αντιστοιχεί στα πραγματοποιηθέντα κλικ.

Με τον τρόπο αυτό η PROINSO κάνει τους χρήστες συμμέτοχους, εντελώς δωρεάν, σε μία πράξη Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας και τους εμπλέκει σε αλληλέγγυα πρότζεκτ τα οποία θα φέρει σε πέρας μέσα στο 2012.

“Κατά τη διάρκεια της επόμενης χρονιάς θέλουμε να δωρίσουμε υλικό για διάφορα φωτοβολταϊκά πρότζεκτ σε κοινότητες οι οποίες, οικονομικά, αδυνατούν να το αποκτήσουν. Τα πρότζεκτ αυτά θα τις επέτρεπαν να βελτιώσουν την ποιότητα της ζωής τους με τη βοήθεια της ηλιακής φωτοβολταϊκής ενέργειας.

Ευελπιστούμε οι πελάτες μας, οι προμηθευτές μας και οι fans να έχουν ενεργό συμμετοχή και να αισθανθούν ότι και οι ίδιοι είναι αναπόσπαστο μέρος αυτής της δωρεάς. Για το λόγο αυτό θα ξεκινήσουμε με μία πολύ απλή πράξη, μια που το μόνο που θα χρειασθεί είναι να κάνουν ένα κλικ, χωρίς κανένα κόστος από μέρους τους. Μετέπειτα, θα ζητήσουμε την ψήφο τους για τα διάφορα πρότζεκτ που θα παρουσιασθούν, θα τους ζητήσουμε επίσης να μας συστήσουν και άλλα πρότζεκτ και θα τους κρατήσουμε ενήμερους για την ανάπτυξή τους και τα επιτευχθέντα αποτελέσματα. Θα μπορέσουμε έτσι να μεταδώσουμε το μήνυμα ότι η δική μας πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας πραγματοποιείται χάρη, εκτός των άλλων, και στους χρήστες και τη συμμετοχή τους”, τονίζει η Teresa Marticorena, Υπεύθυνη Μάρκετινγκ της PROINSO.

Οι χρήστες θα μπορούν να εισέρχονται και να δωρίζουν την “Αλληλέγγυα Ηλιακή τους Ενέργεια”, μέχρι τις 12 Ιανουαρίου του 2012, στις ιστοσελίδες του Facebook που διατηρεί η PROINSO σε Ισπανία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία, Μεγάλη Βρετανία, Ελλάδα, Ηνωμένες Πολιτείες και Καναδά. Επιπλέον, η καμπάνια θα δημοσιευθεί και θα προωθηθεί και στους ιστοτόπους www.proinso.net, www.opdegroup.com, www.opde.net και www.mecasolar.com, από τους οποίους θα υπάρχει σύνδεσμος επανακατεύθυνσης για τους ενδιαφερόμενους χρήστες προς το Facebook που αντιστοιχεί σε κάθε χώρα.

Θα δημιουργηθεί, ακόμη, μία σελίδα στη γενική παρουσίαση του facebook με τον τίτλο “SOLAR ENERGY SOLIDARITY” η οποία θα δείχνει όλες τις συνεισφορές με κλικ καθώς και τα σχόλια και τις συστάσεις που θα κάνουν οι χρήστες στις διάφορες σελίδες κάθε χώρας

Keywords
Τυχαία Θέματα