Φωτοβολταϊκά: ολοκληρώθηκε το σεμινάριο Enolia Solar-Solaredge Technologies

19:24 29/2/2012 - Πηγή: Econews

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το εκπαιδευτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ΕΝΟΛΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. σε συνεγασία με την SOLAREDGE TECHNOLOGIES και θέμα: ‘Φωτοβολταϊκοί Αντιστροφείς SolarEdge: σχεδιασμός, εγκατάσταση, αξιοποίηση δυνατοτήτων’.

Το εκπαιδευτικό σεμινάριο παρακολούθησαν περισσότεροι από 120 εκπρόσωποι τεχνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στον χώρο της εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, και εντάσσεται στο πλαίσιο σειράς σεμιναρίων τα οποία διοργανώνει η ΕΝΟΛΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ήδη από το 2009, για την υποστήριξη και ανάπτυξη των συνεργατών της.

Οι αντιστροφείς

της SOLAREDGE TECHNOLOGIES συνδιάζουν μοναδικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τους συμβατικούς αντιστροφείς: (α) Επιτρέπουν την χωροθέτηση φωτοβολταϊκών συστημάτων με πολλαπλούς προσανατολισμούς, (β) μεγιστοποιούν την παραγόμενη ισχύ σε συνθήκες μερικής σκίασης, η οποία μπορεί να προέρχεται από δένδρα, καμινάδες, ηλιακούς θερμοσίφωνες, κλιμακοστάσια κ.λ.π. (γ) επιτρέπουν την παρακολούθηση της εγκατάστασης ξεχωριστά για κάθε Φ/Β πλαίσιο και (δ) λόγω του ανεξάρτητου MPP tracking ανά πλαίσιο δεν επηρεάζεται η απόδοση του έργου από τις πιθανές διαφοροποιήσεις στην γήρανση των πανέλων η οποία επέρχεται μετά από χρόνια. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω οι εγκαταστάσεις με SOLAREDGE αποδίδουν έως και 25% περισσότερο από έναν συμβατικό αντιστροφέα. Οι εν λόγω αντιστροφείς συνοδεύονται από δωδεκαετή εγγύηση υλικού και εικοσιπενταετή εγγύηση του βελτιστοποιητή (optimizer).

Η ΕΝΟΛΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ A.E. ενισχύει από το 2008 συνεχώς την θέση της στον αναπτυσσόμενο κλάδο των φωτοβολταϊκών συστημάτων. Η εταιρεία πιστεύει και επενδύει στην διεύρυνση και ισχυροποίηση του δικτύου συνεργατών της, προσφέροντας ουσιαστική εκπαίδευση, συνεχή τεχνική υποστήριξη, άμεση διαθεσιμότητα προϊόντων και ανταγωνιστικές τιμές.

Δραστηριοποιείται στην εμπορία εξοπλισμού φωτοβολταϊκών συστημάτων και στην εγκάτασταση έργων με το κλειδί στο χέρι. Έχει σχεδιάσει, προμηθεύσει τον εξοπλισμό και εγκαταστήσει έργα, επίγεια και επί στέγης, ισχύος από 100 kw έως και 3,5 mW.

Η εταιρεία αποτελεί μέλος ισχυρών κεφαλαιακά εμπορικών ομίλων και διαθέτει άμεση πρόσβαση σε όλες τις νέες τεχνολογικές εξελίξεις τις οποίες και θέτει στην διάθεση των συνεργατών της. Οι μηχανικοί της εταιρείας είναι στην διάθεση των συνεργατών της για την παροχή τεχνικής υποστήριξης τόσο κατά τον σχεδιασμό του έργου όσο και κατά την διάρκεια της εγκατάστασης και λειτουργίας του.

Επιπροσθέτως, η ΕΝΟΛΙΑ ΗΛΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ Α.Ε. έχει αναπτύξει συνεργασία με όλες τις μεγάλες τράπεζες που χρηματοδοτούν την κατασκευή φωτοβολταϊκών συστημάτων στην Ελλάδα, την οποία και αξιοποιεί καταλυτικά για την ομαλή χρηματοδότηση των έργων των πελατών της.

Η εταιρεία έχει πλέον διευρύνει και την γκάμα του εξοπλισμού που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα ή και υποστηρίζει, όπως τα φωτοβολταϊκά πλαίσια των KYOCERA, S-ENERGY, MHI, CONERGY, YINGLI και HANWA SOLAR ONE και τους αντιστροφείς ισχύος των SOLAREDGE, FRONIUS και SIEMENS.

Keywords
Τυχαία Θέματα