Φωτοβολταϊκά: ισχύς άνω του 1 MW το δ’ τρίμηνο του 2011 από Engaia

18:40 6/2/2012 - Πηγή: Econews

Η Engaia Α.Ε. μία από τις μεγαλύτερες εταιρίες στο χώρο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στην Ελλάδα ολοκλήρωσε το τελευταίο τρίμηνο του 2011 σημαντικό αριθμό έργων, συνολικής ισχύος άνω του 1MW.

Το περιβαλλοντικό όφελος από αυτές τις εγκαταστάσεις αναμένεται να ξεπεράσει τις 1800ΜWh «πράσινης» ηλεκτρικής ενέργειας ανά έτος, αποτρέποντας παράλληλα την εκπομπή σημαντικής ποσότητας διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Τα έργα κατασκευάστηκαν από την Engaia με γνώμονα

τις συνήθεις υψηλές προδιαγραφές που χαρακτηρίζουν τα έργα της εταιρίας, με υλικά υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Ενδεικτικό είναι η φ/β εγκατάσταση ισχύος 100kW σε βιομηχανική στέγη που υλοποιήθηκε για τον ταξιδιωτικό οργανισμό ΖΟΡΠΙΔΗ Α.Ε. με φ/β πάνελ του Νορβηγικού Οίκου RECSolar, μετατροπείς της Γερμανικής SMA, και βάσεις στήριξης της Γερμανικής SCHLETTER.

Τα έργα υλοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές ανά την Ελλάδα όπως Χαλκιδική, Σέρρες, Καρδίτσα, Πελοπόννησος, Θεσσαλονίκη, Κιλκίς.

Έχοντας ως κύριο μέλημα τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη η εταιρία θα συνεχίσει να προτείνει τις βέλτιστες τεχνοοικονομικές λύσεις προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε συνδυασμό με ποιοτικές after sales service υπηρεσίες όσον αφορά την συντήρηση και τεχνική υποστήριξη των φ/β εγκαταστάσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα