Φωτοβολταϊκά: η Silcio στην έκθεση Ενέργεια & Τεχνολογία Περιβάλλοντος στην Κρήτη

18:10 7/3/2012 - Πηγή: Econews

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της Silcio στην Έκθεση Ενέργεια & Τεχνολογία Περιβάλλοντος που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης από τις 02 έως 05 Μαρτίου 2012.

Η Silcio ήταν η μοναδική Ελληνική βιομηχανία παραγωγής φωτοβολταϊκών πλαισίων που είχε παρουσία στην συγκεκριμένη έκθεση, στα πλαίσια της

οποίας τα στελέχη της εταιρείας παρουσίασαν στους επισκέπτες και στους συνεργάτες της όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις καθώς και τις ολοκληρωμένες  υπηρεσίες και τα υψηλής ποιότητας Φωτοβολταϊκά Πλαίσια που προσφέρει η Silcio .

Στο περίπτερο της Silcio παρουσίασε τη δραστηριότητα και τις λύσεις που προσφέρει και η εταιρεία Ecosolutions, η οποία είναι ένας από τους κυριότερους συνεργάτες της Silcio στην περιοχή του Ηρακλείου.

Η δραστηριότητα της Ecosolutions στις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις έχει αναγνωριστεί στην Ελληνική  αγορά καθώς τα υλοποιημένα έργα της με πλαίσια της Silcio παρουσιάζουν υψηλή ποιότητα κατασκευής και εξαιρετικές αποδόσεις για τους επενδυτές.

Η συνεχής παρουσία των ανθρώπων της Silcio κοντά στους συνεργάτες της και στους πελάτες της αποτελεί διαρκή επιδίωξη της εταιρείας για άριστη υποστήριξη, ολοκληρωμένη ενημέρωση και συνεχή αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών στην αγορά.

Keywords
Τυχαία Θέματα