Δέκα τόνοι κλεμμένων ανακυκλώσιμων υλικών σε παράνομη αποθήκη

16:03 25/7/2012 - Πηγή: Econews

Με συντονισμένες ενέργειες των Διευθύνσεων Καθαριότητας και Δημοτικής Αστυνομίας, και με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη  μεγάλη επέμβαση σε παράνομη αποθήκη κλεμμένων ανακυκλώσιμων υλικών και σκραπ, στην περιοχή του Αγίου Παύλου.

Στην αποθήκη βρέθηκαν περίπου 10 τόνοι ανακυκλώσιμων υλικών, προϊόντα κλοπής από τους «μπλέ» κάδους, ένας τόνος κλεμμένα καλώδια, και αρκετά καρότσια κλεμμένα από σούπερ μάρκετ.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης το χώρο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Αθηναίων, κ. Γιώργος Καμίνης, ο οποίος διαβεβαίωσε τους κατοίκους της περιοχής ότι

θα ενταθούν οι προσπάθειες των υπηρεσιών του δήμου εναντίον των κυκλωμάτων που λεηλατούν τα ανακυκλώσιμα υλικά, καθώς και τον αστικό εξοπλισμό της πόλης (φρεάτια, κάγκελα κ.λπ.).

Κατά τη διάρκεια της επέμβασης έγιναν 14 προσαγωγές ατόμων, από την ΕΛ.ΑΣ.

Σημειώνεται ότι το πρόβλημα της κλοπής ανακυκλώσιμων υλικών από τους μπλε κάδους είναι έντονο και στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα η διοίκηση του Δήμου ετοιμάζεται να απαντήσει στο πρόβλημα με μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. (Διαβάστε εδώ περισσότερες λεπτομέρειες)

Keywords
Τυχαία Θέματα