Στιγμιαίο λάθος το κέρατο της Στιούαρτ στον Πάτινσον

Εκατομμύρια κορίτσια σε όλο τον κόσμο ονειρεύονται να έρθει ο σέξι βρικόλακας του Twilight να τα δαγκώσει κι εκείνη που τον έχει μες τα πόδια της τον… κλωτσάει εκεί που πονάει. Στην απιστία, με καταξιωμένο σκηνοθέτη, παντρεμένο, με παιδιά, και μάλιστα σαραντάρη.

Στη μεγάλη οθόνη ο Ρόμπερτ Πάτινσον ιδρώνει να κερδίσει την Κρίστεν Στιούαρτ από τα χέρια του εντυπωσιακού λυκάνθρωπου Τέιλορ Λότνερ αλλά ποιος θα περίμενε ποτέ ότι και στην πραγματική του ζωή πρέπει να δώσει μάχη για να κρατήσει το

κορίτσι στο κρεβάτι του.

Για την ακρίβεια, το κορίτσι δοκίμασε και το κρεβάτι αλλουνού!

Ο σέξι πρωταγωνιστής του Twilight έγινε σήμερα παγκοσμίως ρεζίλι καθώς δημοσίευμα περιοδικού αποκάλυψε πως η συμπρωταγωνίστρια και σύντροφός του, Κρίστεν, τον απάτησε με τον παντρεμένο –γοητευτικό είναι η αλήθεια- σκηνοθέτη της νέας της ταινίας (Snow White And The Huntsman), Ρούπερτ Σάντερς!

Η 22χρονη σταρ και ο 41χρονος σκηνοθέτης έχουν δεκάδες φορές φωτογραφηθεί τους τελευταίους μήνες μαζί λόγω της καμπάνιας για την προώθηση της ταινίας αλλά κανείς δεν είχε φανταστεί πως τα χαμόγελα όταν ακουμπούσε ο ένας τον άλλο δεν ήταν ψεύτικα, για τους παπαράτσι…

Ο Ρούπερτ ο οποίος είναι παντρεμένος με το μοντέλο της Vogue, Λίμπερτι Ρος, ποζάρει δίπλα στην Κρίστεν με τη βέρα στο χέρι και το περιοδικό Us Weekly υποστηρίζει ότι σε άλλες πιο… προσωπικές τους φωτογραφίες που τυγχάνει να έχει στο συρτάρι του, ο σκηνοθέτης την έχει βγάλει τη βέρα.

«Η Κρίστεν είναι απολύτως συντετριμμένη. Ήταν ένα λάθος και μια απόλυτα κακή στιγμή στην κρίση της. Δεν είχε σχέση με τον Ρούπερτ», δηλώνει φίλος της πρωταγωνίστριας στο περιοδικό People κάνοντας λόγο για στιγμιαίο λάθος: «Ήταν μονάχα μια στιγμή αδυναμίας που δεν έπρεπε να συμβεί. Δεν ήθελε να πληγώσει κανέναν. Είναι ένα καλό παιδί που έκανε απλώς μια κακή επιλογή».

Η ειρωνεία είναι πως νωρίτερα φέτος ο Πάτινσον δήλωσε στο ιταλικό Vanity Fair ότι δεν καταλαβαίνει τους ανθρώπους που απατούν τους συντρόφους τους: «Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω μονάχα. Γιατί ο κόσμος απατά. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν όταν η μαμά ήταν 17 και ο μπαμπάς 25. Κι είναι ακόμη μαζί και πολύ ευτυχισμένη. Έχω μεγαλώσει πιστεύοντας ότι πραγματικά μπορείς να είσαι με κάποιον για όλη σου τη ζωή».

Για να γίνει ακόμα χειρότερη η ψυχολογία του μάλιστα η είδηση για το κέρατο δημοσιεύτηκε αμέσως μόλις εκείνος αποκάλυψε πως είναι έτοιμος να παντρευτεί την Κρίστεν του.

Χάλια έγινε και η 33χρονη σύζυγος του σκηνοθέτη που ανέβασε περίεργα tweets και μετάνιωσε φριχτά για τις πόζες δίπλα στην ερωμένη του άντρα της τον Ιούνιο για την πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο. Πού να ήξερε…

Όπως μπορεί πάντως να καταλάβει εύκολα κανείς, στο διαδίκτυο έχει ξεσπάσει πρωτοφανής επίθεση μίσους, από τις θαυμάστριες του Πάτισον, στην Στιούαρτ.

Βίντεο από τις ρομαντικές στιγμές του Ρόμπερτ και της Κρίστεν στο φετινό φεστιβάλ των Καννών:

Keywords
Τυχαία Θέματα